Nina Morić
Instagram/nina__moric
Nina Morić

Instagram/nina__moric

Nina Morić, Foto: Instagram/nina__moric

Hrvatska manekenka Nina Morić (42) u poslednje tri godine prolazila je kroz pravu porodičnu dramu, ali izlgeda da je ova afera koja je potresala svetske medije konačno dobila epilog. I to prilično neočekivan!

Naime, Nina je u braku sa Italijanom Fabriciom Koronom (44) dobila sina Karlosa, koji sada ima 15 godina, a nakon razvoda par je dugo vodio borbu za starateljstvo.

 

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on Aug 15, 2018 at 12:38pm PDT

Na kraju, Karlos je pripao ocu, što je manekenki veoma teško palo, pa je imala i depresivne faze, a sve je kulminiralo pre nekoliko meseci kada je otvorila dušu medijima priznavši da sina viđa samo u strogo kontrolisanim uslovima i da ga čuva baka, jer je Fabricio završio u zatavoru. Takođe, Karlos je prošle godine više od osam meseci išao na neuropsihijatriju, a očekivano - nije isuviše privražen majci.

Ipak, izgleda da je Nina rešila da zaboravi sve nevolje i probleme, te da oprosti Fabriciu i njegovoj porodici to što su je optuživali da je narkomanka, terali je da ide na testiranja, zabranjivali svaki kontakt sa sinom. Ona je započela novo razdoblje u životu, novi početak koji se nikada neće završiti, kako sama kaže.

- Sa Fabricijom sam pronašla novi put. Novi osećaj za porodicu, rekla je Nina za italijanski časopis "Chi", a na svom Instagramu ostavila je i emotivnu poruku uz njihovu fotografiju:

Povratak Fabriciju je deo našeg putovanja. Karlos je naša jedinstvena Itaka. Osećaj koji stvara porodica prevladava sve razdore, ljubomoru, pravne barijere kao što je razvod. Ljubav. Eto šta ću poneti u Milano u koferu. Ljubav koja pobeđuje sve. Zauvek... Niko neće otići u Majami, neće putovati "preko bare", nećemo u nikakva sela... Jednostavno, naš novi početak biće u Milanu."

Podsetimo, 42-godišnja Hrvatica prošle godine obelodanila je kako je u bivši suprug u zatvoru pred detetom bacio na zid i počeo da je guši, a potom je demolirao sve oko sebe.

- Porodica je izvan vremena i prostora. Ona može da prebrodi svaku gorčinu, dodala je ona za "Chi", a imala je šta da poruči i svom sinu.

- Postoji samo jedna stvar koju mogu da uradim. Da gradim tvoje snove, a onda da te pustim da ih ostvariš. Ako se tvoja nadanja pretvore u razočaranje, pokušaću da ti dam snagu da nastaviš da se nadaš, moj sinčiću, zaključila je ona.