Nina Radulović, Milan Ankić i  Filip Krajinović
E-Stock Kobra
Nina Radulović i Filip Krajinović

E-Stock Kobra

Nina Radulović i Filip Krajinović , Foto: E-Stock Kobra

Paparaco „Alo!“ uslikao je poznati par na promociji nove pesme Milana Ankića u jednom prestoničkom restoranu. Nina je te večeri proslavljala i svoj 32. rođendan, pa je razloga za veselje bilo dovoljno.

Njih dvoje su se pojavili sat pre ponoći u skupocenom automobilu kojim je upravljao teniser, da bi se nakon toga smestili u jedan od separea i tamo ćakulali sa domaćinom večeri. Filip i Nina bili su nasmejani i raspoloženi, a voditeljka nije krila sreću što zajedno sa svojim dečkom proslavlja rođendan. Zadržali su se oko sat, da bi se nakon toga smestili u automobil i otišli.

Kolege podržale Ankića

Klupski pevač Milan Ankić promovisao je svoju novu pesmu „Do ludila“, za koju je snimio i visokobudžetni spot. Na promociji se pojavio veliki broj njegovih kolega, kao i predstavnika sedme sile. Sudeći po pažnji koju je skrenuo na sebe, pred Milanom je velika karijera.

 Kako je „Alo!“ nedavno pisao, voditeljka i teniser imali su ozbiljne probleme u vezi.

Nina Radulović, Milan Ankić i  Filip Krajinović

E-Stock Kobra

Nina Radulović, Milan Ankić i Filip Krajinović, Foto: E-Stock Kobra

Naime, ona nije mogla da podnese njegovo dečačko ponašanje, a Krajinoviću je bilo važnije da lumpuje sa prijateljima po gradu nego da bude sa svojom devojkom. Kako se šuškalo, teniser je imao devojke pored Radulovićeve. No, kriza je očigledno prošla, pa sada golupčići uživaju u ljubavi.

Pročitajte još:

 



Komentari (1)

Ankica

18.05.2018 09:19

Normalno da ce preci preko svega,ima mali para