Nina Morić
Screenshoot Twitter
Nina Morić, Foto: Screenshoot Twitter

Nina je 1996. godine učestvovala na takmičenju Elite Look of the Year i osvojila drugo mesto, a nakon toga je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu. 1998. godine, na istom takmičenju je osvojila prvo mesto, a ubrzo nakon toga, tačnije sa 18 godina je počela da "radi" na svom izgledu.

Nina je ugradila silikone u usta, grudi, a operisala je nos i jagodice. Mnogi smatraju da joj operacije nisu bile potrebne jer je pre njih bila prelepa.

Zagrepčanka ne krije da je telo i lice podvrgla estetskoj operacijama. Pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

 

A post shared by ??? (@nina__moric) on Apr 27, 2017 at 2:42pm PDT

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama - rekla je tada Nina Morić. Manekenka je ovih dana u žiži javnosti.

Naime, Nina Morić je ušla u italijanskog "Velikog brata", a mnogima je najpre u oči upala promena na njenom licu.

 

A post shared by ??? (@nina__moric) on Jun 23, 2016 at 4:42am PDT

Mnogi veruju da se Morićeva ponovo podvrgla intervencijama.

Svojim ulaskom u rijaliti iznenadila je bivšeg verenika Luiđija Marija Favolosa koji je jedan od učesnika, a za kog manekenka tvrdi da ju je ogovarao tokom svog boravka u kući.

Društvene mreže u Italiji gore nakon Nininog ulaska u rijaliti. Naime, Tviter su preplavili su komentari o bizarnom izgledumanekenke. Zbog izobličenog izgleda porede je sa Majklom Džeksonom i crtanim likom "Mrtva mlada".

 

Komentari (1)

Jana

16.05.2018 22:31

Ja sam je sinoc videla meni je bila prelepa jeste puno mrsava ali pre par godina je bas bila unakazena