Igor Lazić Niggor
Promo
Igor Lazić Niggor

Promo

Igor Lazić Niggor, Foto: Promo

Iako je Andiani instruktor golfa u nekoliko navrata pokazao kako treba da drži ruke i udara lopticu, Niggor je ipak bio ubedljivo bolji, te je njegov rezultat na kraju takmičenja bio za deset pogodaka veći. Voditeljka je poraz prihvatila s osmehom, a zatim su oboje pozvali prijatelje i kolege da im se pridruže u zabavi i aktivnostima na terenu.

Adriana Čortan

Promo

Adriana Čortan , Foto: Promo

U jednom trenutku na ogromnoj zelenoj površini našli su se i glumica Gorica Popović, etno pevačica Biljana Kristić, voditeljka Nataša Aksentijević, manekenka Ivana Stanković i mnogi drugi.

I dok je Gorica posle samo nekoliko pokušaja odustala od namere da lopticu ubaci u rupu, Biljana je pažljivo saslušala pravila igre i uspešno postigla nekoliko poena.

Gorica Popović, Biljana Krstić i Niggor

Promo

Gorica Popović, Biljana Krstić i Niggor, Foto: Promo

Posle jednosatnog uživanja i igri, poznati su se uputili do obližnje vinarije kako bi probali slovenačke specijalitete i uživali u vinu, a sve to u sklopu „Dajhman medžik najta“, modne manifestacije održane u pestižnim termama Olimija u Sloveniji.

Poznati su se posle dnevnih aktivnosti našli na večernjoj reviji obuće koju je kuća „Dajhman“ organizovala i uživali u predstavljanju novih modnih trendova.

Revijalni deo, DMN

Promo

Revijalni deo, DMN, Foto: Promo

Modeli su na revijama nosili aktuelnu kolekciju koja je spojila elegantno i smelo. Osim što su Andriana Čortan i Ivana Stanković vodile program, za muzički deo manifestacije pobrinuli su se Alka Vujica i Niggor, čija su izvođenja prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Pročitajte još: