Seka Aleksić i Veljko Pijkić
E-stock/Kobra
Seka Aleksić i Veljko Pijkić

E-stock/Kobra

Seka Aleksić i Veljko Pijkić, Foto: E-stock/Kobra

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u braku već 8 godina. O njihovoj svadbi dugo se pričalo a sada je isplivala jedna fotografija i vratila nas u to doba.

Seka je blistala u modernoj venčanici sa crnom dugom kosom sa šiškama, dok je Veljko kompletzno bio u belom odelu, pa čak i belim cipelama.

Oboje su se dosta promenili u odnosu na danas, a mnoge su iznenadile osobe pored njih.

Gosti na njihovom venčanju bile su Ceca, njena sestra Lidija i ćerka Anastasija koje su se takođe dosta promenile za ovih 8 godina.

Podsetimo, Seka i Veljko dugo nisu imali dece ali su pre dve godine dobili sina Jakova kom su posvetili svu moguću pažnju.

Komentari (5)

TANJA

07.09.2018 23:45

Zaista nevidjen slucaj.Tri predstavnika porodice dodju u crnini na svadbu.Veljko srecnik.Dobro se udomio.Da nije ,sad bi joj bio obezbedjenje i jedva prezivljacao od plate.Dobra zenidba.

Seka

08.09.2018 04:00

Ceca ko Goca Bozinovska, Lidija spava Ali hit je Anastasia u svoj svojoj ruznoci! Da se svi neizoperisase bilo bi akrepi

Opet ja

08.09.2018 06:57

Nevjerovatno kako je Ceca samo prije 8 god izgledala normalno i prirodno za razliku kako sada izgleda naduvana i neprepoznatljiva.Anastasija krenula njenim putem.Šteta.

Сараџогла - Опет ја

08.09.2018 17:00

@Opet ja - Невероватно како је Цеца само пре осам година изгледала нормално и природно.Данас изгледа надувана и непрепознатљива.Анастазија је кренула њеним путем.Штета.

more

08.09.2018 13:42

Za Anastadiju i da kazem.A ostali su manje vise iste.Ne moze selo iz coveka.