Nataša Bekvalac
Dejan Briza
Nataša Bekvalac i Nemanja Vlček

Dejan Briza

Nataša Bekvalac i Nemanja Vlček , Foto: Dejan Briza

- U uvodnom izlaganju, Lukini advokati su tražili da Nataša ide kod psihijatra imajući u vidu njene ranije odnose sa muškarcima. Kako su naveli, ona je histerična, narcisoidna i sklona manipulacijama - otkriva za „Alo!“ izvor i dodaje:

- Oni su priložili materijalne dokaze kojima potkrepljuju svoje tvrdnje, a jedan od njih jeste i snimak svađe koju je Nataša imala sa Sergejom Trifunovićem pre nekoliko godina, kada mu je u emisiji rekla da jede go*na - otkriva naš izvor.

Tokom saslušanja, sudija je samo jednom postavio pitanje Lazukiću želeći da sazna kako se izjašnjava povodom Natašine optužbe da ju je tukao.

Luka Lazukić

Dejan Briza

Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza

- Ne osećam se krivim, sve je izmislila i lažno me tereti - rekao je Luka.

S druge strane, kako „Alo!“ saznaje, Lazukić je pre izvesnog vremena podneo još jednu krivičnu prijavu protiv Nataše, pored one za lažno prijavljivanje. Naime, on je u Trećem tužilaštvu podneo prijavu za ucenu. Navodno, Nataša mu je slala mejlove u kojima mu je pretila.

- Kako je ispričao sudiji, bivša žena mu je poslala mejl u kojem je napisala da će ga uništiti preko medija, te da iza sebe ima moćne ljude - kaže izvor za „Alo!“.

S druge strane, Natašini advokati nisu imali mnogo toga da kažu.

- Zbog toga što Luka Lazukić ima ni manje ni više nego pet advokata, uvodni pretres se malo odužio, pa je Nataša morala da napusti suđenje zbog obaveza. Nataša ionako neće biti saslušavana - rekao je advokat Nemanja Vlček, Natašin branilac, koji je juče zajedno sa njom napustio sud pre kraja pretresa.

Nataša Bekvalac

Dejan Briza

Nataša Bekvalac , Foto: Dejan Briza

Nataša nije dala izjavu za medije, već je u pratnji advokata, vidno uznemirena i ozbiljnog lica, ušla u auto i otišla.
Luka Lazukić je ispred suda sedeo sam u toku pauze i brojnim novinarima se uljudno javio, ali je rekao da ne želi da daje izjave pre nego što se ceo slučaj okonča na sudu.

Po završetku pretresa, tri sata pošto je Nataša napustila sud, iz zgrade Prvog osnovnog suda brzim korakom izašao je i Luka Lazukić. Ni posle pretresa nije ništa izjavio.

Sledeće ročište 20. jula

- Zadovoljni smo dosadašnjim tokom pretresa, radom sudija i tužilaštva. Ovo ročište je dobro prošlo, sledeće saslušanje je 20. jula - rekli su po izlasku iz suda advokati Nataše Bekvalac.

 - Nataša je mogla da prisustvuje pretresu do momenta Lukinog izlaganja i reči odbrane, to jest njegovih advokata, a on će sledeći put moći da prisustvuje njenom izlaganju. Ona ništa nije govorila na sudu, već je samo saslušala sudiju, a kada su izlaganje počeli njegovi advokati, ona je napustila sud - kaže za „Alo!“ izvor blizak Nataši Bekvalac.

Inače, na jučerašnjem pretresu su Luku Lazukića ispitivali njegovi advokati, a Natašini su samo mogli da prisustvuju i čuju iskaz, ali ne i da postavljaju pitanja.

Crno-beli susret

Bekvalčeva i Lazukić pojavili su se juče na sudu slično obučeni. Luka je imao belu košulju i crne pantalone, a Nataša belu košulju sa crnim donjim delom i crno odelo. Lazukić je za pojavljivanje na sudu nastavio da neguje stil sveže obrijanog muškarca, a Nataša ne odustaje od velikih crnih naočara.

Da podsetimo, pop pevačica Nataša Bekvalac je 14. aprila ujutru svog supruga Luku Lazukića prijavila policiji pošto ju je prethodne noći pretukao u stanu. Tada je njihova ćerkica Katja imala samo mesec dana.

Lazukić je, navodno, u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke koje je slao nepoznatim devojkama. Nataša ga je probudila i nastala je svađa, a onda je on fizički nasrnuo na nju.

Policija se posle prijave uputila u njen stan, ali Lazukića tamo nije zatekla. Kako je „Alo!“ tada pisao, Lazukić je, pošto je napustio stan u kojem je živeo sa Natašom, otišao kod kuma, međutim, ubrzo je i odatle otišao, pa policija nije uspela da ga pronađe i sasluša. Ipak je na kraju priveden i saslušan...

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

Vuki

03.07.2018 08:36

Super saga, 100% realiti..

ana

03.07.2018 15:18

@Vuki - PA NIJE ONA NEVINASCE ,SVE SE VRACA I ONA JE ZADALA MUKE I PROBLEME,E PA SADA JE NAISLA NA PRAVOG KOJI CE I NJU DA ISPLJUJE.STO JE TRAZILA TO JE I DOBILA.

masa

03.07.2018 08:53

...ima 5 advokata??...st ace mu??...i znao je njenu proslost ,sta pere ruke...

dexxx

03.07.2018 09:10

opaa...motka ima dva kraja... svasta moze da bude....

zloca

03.07.2018 10:18

Razvod ko razvod. Nista novo,pranje prljavog vesa. Koliko ima danas razvoda u Srbiji? Ne vidim da neko pise o njima.

Ana

03.07.2018 11:21

Ovaj covek nije normalan, umesto u advokate bolje da ulaze u svoje lecenje

Veka

03.07.2018 14:09

Ima ko ce i njoj da zamrsi konce. Treba za nju deset advokata. Manipulator svetskih razmera. Al ovaj nije naivan i terace do kraja. Platice sve sto je radila Daci i Ljubi i svim ostalima sa kojima misli patos da brise. Sve ce da se sazna.

Aida

03.07.2018 14:52

“Nataša mu poslala mejl sa pretnjom da ima medije i moćne ljude iza sebe” čuj njega, hahhahahahahahah. Pa da li je on normalan da to izjavljuje. Dzaba mu 5 advokata koji ga savetuju da sam sebi ili posredno šalje mejlove u ime Nataše i još to koristi kao argument na sudu.