Nataša Bekvalac
Rajko Ristić/Alo!
Nataša Bekvalac

R. Ristić

Nataša Bekvalac, Foto: R. Ristić

Iako su mnogi očekivali da će Nati i te kako prijati da se vrati muzici, čini se da ona još nije spremna. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, ona je sada fokusirana isključivo na ćerkice.

- Nataša, jednostavno, još ne može da se oporavi od svega što joj se desilo sa Lukom. Iako nam se činilo da je jaka i da može sve, ipak nije tako. Pesma koja je trebalo da izađe početkom juna nažalost nije realizovana do kraja jer Nataša nije bila u stanju da je otpeva. Gotovo svi članovi njenog tima svakodnevno razgovaraju sa njom i na sve moguće načine pokušavaju da je nagovore da snima pesme koje su za nju napisali, međutim, ona to ne želi - kaže izvor za "Alo!" i dodaje:

- S obzirom na to da će uskoro pevati na beogradskom splavu "River", ona je rekla svom timu da je ne opterećuju bilo čime što ima veze sa novim albumom. Dogovorila se sa njima da nekoliko dana pred nastup održe dve probe jer već dugo nije pevala, ali da joj ništa ne pričaju o albumu - kaže naš izvor.

Nataša Bekvalac

Instagram

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

Bekvalčeva je nedavno napustila Beograd i preselila se u svoju kuću u Čeneju, kod Novog Sada. Kako tvrdi naš izvor, takva njena odluka dodatno otežava pripremanje novog albuma.

- Ceo tim je u Beogradu, kao i studio u kojem je oduvek snimala albume. Upravo zbog činjenice da se preselila u Novi Sad, Nata ima još više izgovora da se ne pojavljuje na snimanju. Saradnicima je rekla da je trenutno okupirana ćerkicama, Hanom i Katjom, te da ne želi da joj bilo šta remeti mir - otkriva naš izvor.

Pop zvezda Nataša Bekvalac nije se oglašavala u medijima nakon što je od supruga Luke Lazukića dobila, kako je sama potvrdila u policiji, nekoliko udaraca u glavu i telo. Kako kaže naš izvor, želela je da sačeka da se završi sudski proces, a onda će postojati mogućnost da sa javnošću podeli svoju stranu priče.