Kija, Luna, Sloba
Printscreen
Rade Bubanj

Dejan Briza

Rade Bubanj, Foto: Dejan Briza

 Rade Bubanj
- Pratim sve. Pravo da vam kažem, nisam siguran sa kim će Sloba na kraju biti. Mislim da to ni on ne zna, i ja se pitam i jedva čekam da vidim šta će odlučiti. Po mom mišljenju, trebalo bi da bude sa Lunom. Meni se lično ona dopada zbog njenog ponašanja. Vidi se da je iskrena i da zaista voli Slobu. Kristina očigledno ima drugi cilj u životu, a da li će uspeti u tome, videćemo. Mislim da ne voli muža, rekao bih da dosta glumi.

Jadranka Radovanović

Dejan Briza

Jadranka Radovanović, Foto: Dejan Briza

Jadranka Radovanović
- Ja sam za to da Luna pobedi zbog svega što je prošla! Ona je ispala Slobina i Kristinina žrtva. Kija je namazana do bola. Ne znam sa kim će on izabrati da bude, ali mislim da mu više odgovara Luna po senzibilitetu. Da je voleo Kristinu, ne bi uradio to što je uradio. Ona je bila glavna u svemu, vidi se da brak nije bio onakav kakav bi trebalo da bude.

Slobodan Forkapić

Dejan Briza

Slobodan Forkapić , Foto: Dejan Briza

 Slobodan Forkapić
- To je tamo sve ludo. Nema šanse da reše bilo šta dok traje rijaliti. Ne mogu da skontam kakva je Kristina. Radila je kao stjuardesa, a kako ona tako mala može da bude stjuardesa? Ona još hoće da održi odnos sa Slobom, dok je on u potpunom ludilu. On ne zna šta da misli, ali mislim da će ostati sam kada izađe iz rijalitija. Kada krene da peva, on će i zaboraviti na ovo, naći će treću. Kristina stalno potencira kako ga je finansirala, a šta on može da ima sa Lunom? Ne znam, ali ovo sve izgleda kao da nema kraj.

Jelica Dranks

Dejan Briza

Jelica Dranks, Foto: Dejan Briza

Jelica Dranks
- Da budem iskrena, znam za sve njih, iako malo pratim. Više mi se dopada Luna, ali mislim da Sloba ipak voli Kristinu i da će se pomiriti sa njom.

Julijana

Dejan Briza

Julijana, Foto: Dejan Briza

Julijana
- Više mi se dopada Kija. Ona je prava žena, a Luna je luda. Ne sviđa mi se, ona je dno dna! Pa i taj Sloba je običan mutavko, ne zna šta hoće. Samim tim, mislim da neće biti ni sa jednom kada izađu.

Negica Radovanović

Dejan Briza

Negica Radovanović , Foto: Dejan Briza

 Negica Radovanović
- Mislim da neće biti ni sa jednom ni sa drugom! Što se mene tiče, ja sam navijala za Lunu, ali više ne, zbog raznih njenih stavova. Mislim da Slobu ne voli ni Kristina ni Luna, dok se on našao u nebranom grožđu. Ni sam ne zna šta će.

Pročitajte još:

 

 

 

 

Komentari (4)

Neeko

14.06.2018 16:11

Prave beogradske face... Svaka cast na izboru anketiranih ???

Anketa

14.06.2018 16:27

Beogradjani? Reprezentativni uzorci,ocigledno.Slican se slicnom raduje.

Maja

15.06.2018 20:09

Ovo je bas namesteno. Bravo Anabela! Potplacujes i levo i desno.

Mika

16.06.2018 08:54

@Maja - Anabela optuzuje bake i deke da glasaju za Kristinu i vredja ih. Ovom anketom ste je poklopili. Steta sto je namesteno. Sa najmanje 100 osoba pricali i svi na strani Kije i cuvanja braka.