Milan Stanković
Alo!/Rajko Ristić
Milan Stanković

Alo!/Rajko Ristić

Milan Stanković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Međutim, kako on tada već uveliko nije živeo u Obrenovcu, svi njeni pozivi zapravo su stizali do njegove majke.

"Ja sam tada uveliko bio u Beogradu, a Miljana je besomučno zvala na fiksni telefon u Obrenovcu. Sve se završilo promenom broja", otkrio je on.

Miljana Kulić

Screenshoot

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot

Što se zabranjenih ljubavi tiče, Milan tvrdi da one ne postoje.

"Nemam pojma, nije mi niko branio ljubav. U mom životu ne postoje takve ljubavi, jer ne želim sebe da osuđujem na patnju i bol. Sve ono što je zabranjeno samo po sebi je patnja". Trenutno, njegova velika ali ne i zabranjena ljubav je Japan.

"Inspirisan sam Tokijom, to mi je velika ljubav. Moraću da se vratim tamo. Dobra je fora, svi me zezaju da sam Japanac i da sam doveo rodbinu u spot, ali neću učiti njihov jezik jer je mnogo težak", kaže Milan.

Takođe, ima želju da makar na kratko živi van granica rodne zemlje.

"Voleo da živim malo van granica naše zemlje. Prija mi Japan jer želim da menjam kulture. Kada odeš u daleke metropole koje su udaljene od naših krajeva, shvatiš da ljudi žive na drugačiji način", ističe Milan.

S druge strane, koliko god voleo da ispunjava svoj život raznim promenama, pod nož sigurno ne bi otišao.

"Završio sam srednju medicinsku školu, video sam dosta toga. Nisu to naivne stvari, zaista treba da budete prepušteni u ruke profesionalca kada je plastična hirurgija u pitanju. Uplašen sam od toga do te mere da se plašim da izvadim krv. Operacije još uvek mislim da neću raditi, mislim da mi treba trening i zdravlje, a odatle će da izvire lepota", zaključuje pevač.

Milan Stanković

Instagram/milanstankovic

Milan Stanković, Foto: Instagram/milanstankovic

 

Komentari (2)

Čika Jova

08.07.2018 19:39

Imaće sin da uživa slušajući kako mu je majka ponižavajući se trčala maratone za estradnim zvezdama. Kako im je dosađivala i maltretirala ih.

Anka

08.07.2018 22:11

Da smo pravna država,ona bi bila u popravnom domu,a roditelji u zatvoru