Milica Pavlović
Privatna arhiva
Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

Međutim, sem lepih stvari i uživanja sa publikom, kao i sreće zbog velikog uspeha duetske pesme "Kidaš Me", Milici se desila i jedna prilično traumatična situacija.

Naša zvezda je u Torontu odsela u hotelu "Thompson", koji u ovom gradu važi za jedan od najprestižnijih i najskupljih hotela, te su do sada tamo boravile i brojne svetske zvezde poput Bred Pita, Anđeline Džoli, Džulije Roberts, ali sem što je uživela u pomenutom luksuzu popularna brineta je doživela i jednu neprijatnost.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

- Milica je pre odlaska u Kanadu imala mnogo obaveza u Srbiji, budući da je u rekordnom roku snimila duetsku pesmu "Kidaš Me", zatim je uradila i filmsku ekranizaciju, a potom i nastup za finale "Zvezde Granda", što je potpuno iscrpelo. Pauzu između koncerata u Kanadi je želela da iskoristi kako bi se dobro naspavala i napunila baterije, jer je po povratku u Srbiju odmah očekuju brojne obaveze, ali nije računala na to da će joj se upravo u pomenutom prestižnom hotelu desiti i traumatična situacija. Jedne noći je oko pet ujutru počeo da pišti alarm u celom hotelu, što je Pavlovićevu prvo probudilo iz sna, a onda i izbacilo iz takta. 

Reč je o alarmu koji se aktivira kada u hotelu izbije požar, što je Milicu veoma uplašilo, a dodatno se potresla kada je čula komešanje ostalih gostiju hotela koji su paničili i trčali kroz hodnik hotela. Nije znala šta da radi i da li da i ona napusti svoju sobu, ali na sreću, ubrzo se na razglasu oglasio menadžment hotela i saopštio gostima da slobodno ostanu u sobama, da su bezbedni i da su vatrogasci na putu kako bi sanirali manji i bezazleni požar u dvorištu - otkriva naš izvor.

Inače, Milica se već za nekoliko dana vraća u Srbiju, pa će nam već detaljnije ispričati šta joj se sve desilo na turneji po Kanadi.