Milica Pavlović
Alo!/Masanori Jošida
Milica Pavlović

Alo!/Masanori Jošida

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Muzička zvezda Milica Pavlović vratila se sa uspešne turneje po Kanadi, gde je održala nekoliko koncerata za pamćenje, a da se profesionalcima na turnejama dešava sve i svašta, uverila se ekipa "Alo!", koja je Milicu dočekala na Aerodromu "Nikola Tesla". 

Milica Pavlović

Alo!/Masanori Jošida

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Iako je njen avion sleteo tačno u minut, Milica se na pasoškoj kontroli zadržala duže od sat vremena!

Pa, gde si, Milice, čekamo te dva sata - pitamo s osmehom pevačicu pošto smo je ugledali.

- Jao, ne pitajte! Do poslednjeg momenta smo se nadali da ćemo na traci ugledati pored kofera i instrumente, ali to se nije desilo! Koferi s instrumentima završili su u drugom avionu! A onda tek sledi pakao - morala sam da popunim formulare, a ta procedura traje 45 minuta - rekla nam je na početku razgovora Milica, koja nije skidala osmeh s lica, uprkos dugotrajnom letu. I odmah je zaboravila na neprijatnost i opisala nam kako joj je bilo na turneji:

Milica Pavlović

Alo!/Masanori Jošida

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Kanada je ostavila baš jak utisak na mene! Toronto mi se izuzetno dopada, na momente me podseća na Majami, a na momente na neke još veće gradove, jer sija kao pravi velegrad. Nijagara sa druge strane, sva u prirodi, ima prelepo jezero, vinograde i vinarije - priča Milica i otkriva da je uživala u poznatim kanadskim vinima.

- Predivna su vina, a svako drugo veče sam probala različito. Kada sam pronašla ono koje mi se najviše dopalo, ponela sam jednu flašu u Srbiju. Inače, ovo je bio prvi put da sam imala vremena da između nastupa malo i uživam. Tamo je jednog dana čak bilo 40 stepeni, dok ovde kiša ne prestaje, kao da je Srbija patila za mnom - kaže kroz smeh popularna pevačica i dodaje da je publika u Kanadi sjajno dočekala i da je stekla mnogo novih fanova.