VIP magazin broj 28
Alo.rs
VIP magazin broj 28

Alo.rs

VIP magazin broj 28, Foto: Alo.rs

Još samo nekoliko dana je ostalo do kraja najpopularnijeg rijalitija "Zadruga", a meštani Kupinova i okolnih sela s nestrpljenjem čekaju povratak Mikija Đuričića. Njegov otac Mirko bio je raspoložen da ugosti ekipu VIP magazina i otkrije nam zanimljive detalje o svom sinu.

Na samom ulazu u dvorište Mirka smo zatekli dok kosi travu u svojoj oazi mira, a potom nas je srdačno pozdravio i ugostio. Tokom razgovora primetili smo da svaki stanovnik Kupinova, koji je prolazio pred njegove kuće, s osmehom i poštovanjem pozdravlja Mirka, koga meštani zovu Mimija.

- Miki je do sada bio odličan, neka ostane takav. Samo da izdrži do kraja, da mi dođu i da ih dočekam zdrave. Naravno da ih očekujem oboje, nego šta! Dočekaću ih lepo, kako dolikuje. Ja snajku smatram odmah za svoje dete. Samo da se njih dvoje slažu. Osećam da je zagrizao, da je ipak našao neku srodnu dušu. Nadežda je drug. Imaš ove što misle samo o parama, ovaj moj ne misli. Osećam da je ona shvatila to i da je ona slična njemu - kaže Mirko, a šta je sve spreman da uradi za sina i snajku, pročitajte u najnovijem broju VIP magazina.

Kristina Radenković

Promo/Slobodan Sarić

Kristina Radenković, Foto: Promo/Slobodan Sarić

Osim toga, novi broj našeg nedeljnika donosi priču kako možete da zaradite od Nataše Bekvalac, ali i intervju sa Kristinom Radenković, koja je otvoreno govorila ćerki Tari i suprugu Nikoli i planovima za budućnost. 

Ne propustite ni intervju sa Mimom Karadžićem o zabranjenim temama, ali ni priču poznatog astrologa, koji nam je otkrio šta sve čeka Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića kada izgovore sudbonosno "da".

Saša Vidić

Instagram

Saša Vidić, Foto: Instagram

Saša Vidić je stao ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja...

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 22. maja, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".