Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Masanori Jošida/Alo!
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Masanori Jošida/Alo!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Luka Lazukić video je ćerku Katju pre dva dana, prvi put od 14. aprila, kada je navodno pretukao Natašu Bekvalac usred noći po povratku iz provoda! Od njihovog posednjeg susreta prošlo je više od tri meseca, a ovo viđenje odigralo se samo dva dana pred Lazukićev odlazak na sud. Danas je, naime, novo ročište povodom tužbe Nataše Bekvalac da ju je navodno pretukao. Na sudu će se pojaviti samo Luka sa svojom odbranom, dok Nataša nema obavezu da se pojavi. 

- Malena Katja rođena je 28. februara i imala je samo mesec i po kada se incident dogodio, a Luka je poželeo da je vidi tek sada, malo pre nego što će ona napuniti pet meseci. Nataša je, naravno, morala da pristane na taj susret jer to je po zakonu, ali nije bila nimalo srećna što će se ona i beba naći u Lukinoj blizini - kaže izvor za „Alo!“.

- Ipak, sve je bilo organizovano kako treba. Nataša nije morala da se sretne sa Lukom, jer postoji zabrana prilaska. Ona je samo dovezla Katju sa dadiljom do Centra za socijalni rad i sačekala u autu da se sve završi. Dadilja, koja inače Nataši pomaže oko Katje, odvela ju je do Luke, a bio je prisutan i socijalni radnik. Nataša je mogla da bude spokojna, ali je ipak bila veoma uznemirena jer ne želi da se nađe blizu Luke - kaže izvor „Alo!“ blizak pop zvezdi i dodaje da je Nataša i sama predvidela ovako nešto.

- Nataša je od te strašne noći stalno razmišljala o tome da će Luka tražiti da vidi svoje dete i psihički se pripremala za to. Ni ona ne može da veruje kako je on kao otac mogao da je ne vidi čitava tri meseca. Katja je sada porasla, izgleda potpuno drugačije, ali izgleda da Luka Lazukić ne razmišlja kao Nataša. Njemu je, izgleda, važno da na sudu izgleda kao dobar i požrtvovan otac - kaže izvor „Alo!“.