Lepa Brena
Alo!/Rajko Ristić
Lepa Brena

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Lepa Brena je u Sarajevu primila najviše specijalno priznanje za životno delo za oblast muzike, kao i biznisa. Kako su Sarajlije navele, na događaju "Naj menadžer godine", Lepa Brena je proglašena za najuticajniji regionalni brend i živu legendu regiona!

Folk diva je pre dve večeri u Sarajevu blistala od sreće u neobičnoj kreaciji sa šik naočarama i ponovo oduševila svojom posebnošću i ekstravagancijom.

Lepa Brena

promo

Lepa Brena, Foto: promo

Inače, Lepa Brena će 20.oktobra u "Štark areni" u Beogradu održati veliki koncert, kojim će na svoj rođendan proslaviti 35 godina uspešne karijere i 30 godina od prvog dela hit filma "Hajde da se volimo".

Koliko je ova dama neumorna i koliko nema vremena za odmor, otkrio je i mladi glumac Bojan Perić. Naime, samo dan pošto se vratila iz Sarajeva, Lepa Brena je ponovo otputovala.

- A u avionu… Dama iz Londona - napisao je Bojan Perić ispod fotografije koju je postavio na Instagram, a na kojoj u avionu sedi pored Lepe Brene.

Komentari (1)

TANJA

06.07.2018 22:32

Ako je Brena najveca zvezda STA SU CECA I ZDRAVKO COLIC.CIJE PESME SE PEVAJU.A BRENINE OD PRE 30 GODINA OTISLE SU U ZABORAV.