Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Dejan Briza
Lepa Brena

Promo

Lepa Brena, Foto: Promo

- Moram priznati da još ne znam kako izgleda Aleksandra u venčanici i kako izgleda sama venčanica. Ništa se ja tu nisam mešala. Aleksandra će se pobrinuti oko toga i spremiće haljinu za taj spektakularni dan, a Filip i Boba će joj oko svega pomoći. Sve što se tiče priprema prepustila sam njima. Mogu samo reći da će venčanje biti glamurozno, nesvakidašnje i da će se sigurno pamtiti za sva vremena, a zasluge preuzimaju Filip i Boba - kaže Brena za „Alo!“.

Pevačica priznaje da su pripreme venčanja i te kako naporne, ali da se današnje vreme mnogo razlikuje od onog perioda kada se ona udavala.

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Dejan Briza

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Dejan Briza

- Danas je to jedan vrlo ozbiljan posao. Nije kao ranije kada je bilo potrebno samo da spremite piće, hranu i haljinu, pa možete da se venčate i svi su zadovoljni. Danas je to kao da pripremate najsloženiji i najozbiljniji igrani film. Radi se o takvim sitnicama i detaljima da je gotovo nemoguće da pripreme prođu bez stresa - kaže Brena i dodaje da je sve to za nju veliki stres.

Loša sam kuvarica!

Folk zvezda kaže da nije neki ljubitelj spremanja hrane, ali da je to uopšte ne opterećuje. - Loša sam kuvarica, dobila sam taj kompleks pre mnogo godina i iskreno da vam kažem, ne kuvam i nisam radila na tome da to promenim. Mogu lepo da postavim sto i pobrinem se za dekoraciju, ali da kuvam - ne volim, niti mogu da se dičim svojim kulinarskim umećem - zaključuje folk zvezda.

- Ne bih volela da budem u današnje vreme u koži nekome ko se priprema za takav važan životni trenutak - tvrdi folk zvezda za „Alo!“.

Iako ne učestvuje u organizaciji svadbe, Lepa Brena priznaje da je i te kako prava organizatorka kada je o kućnim poslovima reč.

- Volim organizovanost, pa to važi za moj dom i mogu se nazvati organizatorom domaćinstva. Takva sam da ću prečistiti celu kuću, rasporediti sve da bude na mestu, znati šta je za bacanje, šta ne, rasporediti koje stvari se više ne nose. Uglavnom maltretiram muški deo kuće da moraju da povedu računa i da nešto sklone ili da vrate na mesto - kroz osmeh kaže pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: