Sama izabrala  ime za sina
društvene mreže
Kristina  je sve vreme sa mališanom
Kristina je sve vreme sa mališanom, Foto: Promo

 

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pre šest dana poznati fudbaler zvanično je priznao dete koje je dobio sa svojom nekadašnjom ljubavnicom. Iako su raskinuli dok je manekenka bila u drugom stanju, Aleksandar nije želeo da pobegne od odgovornosti, pa osim sinu i ćerki, koje ima sa suprugom Vesnom, svoje prezime je dao i vanbračnom detetu.


- Kolarov i Kristina su raskinuli pre nekoliko meseci, tačnije dok je bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, oni su bili u kontaktu i nakon prekida veze, jer se Aleksandar interesovao kako napreduje trudnoća. Kada se porodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a po izlasku iz bolnice sin se prezivao Mijačević. Međutim, pre šest dana fudbaler je priznao dete i dao mu svoje prezime - Kolarov.

Sama izabrala  ime za sina
Sama izabrala ime za sina, Foto: društvene mreže

 

S obzirom na to da nisu u braku, bilo je malo teže oko papirologije, ali se, sa druge strane, i Kolarov lomio šta će i kako će zbog celokupne situacije. On se pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljubu, pa kako ne bi opet pali u bračnu krizu, morao je i sa njom da se posavetuje. Svi su se složili da beba zaslužuje da nosi očevo prezime, pa je konačno posle dva meseca došao i taj dan kada je fudbaler priznao dete i dao mu prezime - rekao nam je izvor blizak Aleksandru, i dodao:


- Kolarov je objasnio Kristini da će uvek biti tu za dete, a da se njihov odnos isključivo zasniva na dogovaranju u vezi sa sinom. On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece. Sada, kada su konačno rešili sve, reprezentativac se trudi svim silama da nijedne sekunde više ne razočara svoju ženu - završava naš dobro obavešteni izvor.


Mijačevićeva redovno na svom Instagram profilu kači fotografije malog Petra i ne krije da uživa u novoj životnoj ulozi. S obzirom na to da je beba još mala, ne može da se proceni na koga liči, ali ne sumnjamo da će izrasti u talentovanog sportistu.
Pozvali smo Kristinu i Aleksandra kako bismo dobili komentar na naše navode, ali nisu bili dostupni na brojeve poznate redakciji.

Nekada su bili  u ljubavi:  Aleksandar  i Kristina
Nekada su bili u ljubavi: Aleksandar i Kristina, Foto: Promo

 

Ni reči o vezi!

Otkako se u medijima pojavila informacija da su ovi ljubavnici u dugogodišnjoj vezi, njih dvoje to nisu želeli da komentarišu. Kada je Mijačevićeva ostala u drugom stanju, kao i kada se porodila, nije davala nikakve izjave za medije. Kolarov je čak na sportskim događajima zabranjivao da mu se postavljaju pitanja o privatnom životu. Jedino se svojevremeno Kristinina majka zahvalila našoj redakciji na čestitkama povodom unuka, ali dalje komentare nije davala.

Komentari (14)

SASA

03.11.2015 06:51

Stalno sa detetom...,a selfira se...STRAŠNO..sve su to...

JetSet

03.11.2015 07:08

...mmmm, pa da....." lepo" je to kad oženjen, porodičan čovek ima još jednu ženu i dete sa njom tu su onda svi "srećni".....sačuvaj me bože!

Branka

03.11.2015 11:20

Šta je briga, ostvarila je svoj cilj, tj alimentaciju jednog sportiste.. Ih koliko ce se ih jos biti, ovo je samo početak, zna ta znanje..

Danijela

03.11.2015 11:21

Nema mi ništa jadnije od ovih sponzorusa sto sve sto znaju jeste da obezbede alimentaciju.. Nije zivot samo to, pokazace vam vreme..

Jovana

03.11.2015 11:21

Jasno je ovoj Kristini da njeno dete nikada nece imati tretman niti ljubav kao njegova bracna, ali morala je da ga rodi, jer je ono njoj obezbedilo milione, ne mora da radi nista do kraja zivota, kao i do sada, zalosno je da je ovakvima dete sredstvo, a ne cilj.

pera

03.11.2015 13:08

pa šta ako si ga napravio u liftu. Dje god da si tvoje je. Budi laf. LAF U SRCU

Mira

03.11.2015 19:42

@pera - Dijete ima sreće samo ako je dijete ljubavi.Jadno ovo malo biće.

Nata

03.11.2015 14:07

Kako je lepa ova zena!Prelepa je.

anajokic

03.11.2015 15:46

@Nata - Da,zaista.ne videh lepse stvorenje!

mira

03.11.2015 19:41

@Nata - Ako je ova lijepa ja sam Sveti Petar.Žao mi je tog djeteta.Mama sponzoruša a tata neki fudbaler.Kad im sabereš školu valjda imaju trrgovačku!

bodili

03.11.2015 20:59

@Nata - mira@nata: a sta je to tako lose kod trgovacke skole? da li miro-nato uopste znate sta je to? To nije nesto za podcenjivanje ili ismejavanje! Za podsmevanje je Vas stav prema skoli bez obzira koja je (ne racuna se "zivotna skola" i "skola ulice" naravno..

Jelena-

03.11.2015 14:47

A dete nosi ko krpu. Vazno je da se ona skoncentrisala na selfi....

BeCool

03.11.2015 15:27

Nek je on njima ziv i zdrav, pa bio bracno ili vanbracno dete.A ja tu ne krivim nju, vec oboje,posto ona sama nije mogla da napravi dete. :) A za nju kapa dole sto nije abortirala, a on alimentaciju placa detetetu a ne njoj. Tacka!

džindžer

03.11.2015 22:49

čitam komentare, i pitam se zašto jedno lijepo zdravo dijete nazivati jadnim. Ono je trebalo da se rodi, tata ga je s namjerom napravio, pa podvio rep. Svaka čast ovoj prelijepoj ženi i majci što ga je rodila i da joj izraste u najsrećnijeg i najboljeg čovjeka na svijetu, a tatica nek nastavi da se konsultuje sa suprugom koju baš voli i poštuje -