VIP magazin
Foto Alo
VIP magazin

Foto Alo

VIP magazin, Foto: Foto Alo

Pobednica "Zadruge", intrigantna Kija Kockar, za VIP je dala najšokantniji intervju! Otkrijte šta je sve pričala o Slobi, o svojim bivšim momcima, bivšoj svekrvi i suparnici Luni Đogani.

Kristina Kija Kockar

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kija Kockar, Foto: Alo!/Dejan Briza

Samo za VIP akamedik regenerativne antiejdžing i estetske medicine Sava Knežević otkriva koja estradna zvezda ima savršen izgled posle brojnih operacija, kao i to koje su se zvezde malo "preigrale".

Emina Jahović

Printscreen

Emina Jahović, Foto: Printscreen

Pevačica Sandra Afrika otkrila je šta misli o prostituciji, da li ide kod psihijatra, da li je imala seks za jednu noć i da li koristi lake droge.

Kod mene na jahti su najbolje žurke: Sandra Afrika

Rajko Ristić

Kod mene na jahti su najbolje žurke: Sandra Afrika, Foto: Rajko Ristić

 Pop zvezdu Sašu Kovačevića uhvatili smo dok je imao pune ruke posla, ali ne u studiju snimajući nove pesme...otkrijte koji su to tajni planovi ovog zgodnog pevača.

Saša Kovačević

Printscreen

Saša Kovačević, Foto: Printscreen

Komentari (5)

gaGi

02.07.2018 21:48

Pametnica nasa Kija, iz dana u dan sve milija !

Milena

05.07.2018 00:21

@gaGi - Ne kapiras da se radi o negativnom publicitetu i da je svaki publicitet publicitet.

diks

02.07.2018 22:57

zabole me za njih

GLUMICA

03.07.2018 06:49

sama nikako ne bi uspela.. uz pomoc imperije Pink sa njenim novinarima i svom artiljerijom si uspela...jadna si ti zeno ...ali sve dolazi na naplatu...uskoro ti sledi sunovrat

lea

03.07.2018 16:31

@GLUMICA - baš tako,zašto nije uspela,dok nije ušla kao prevarena žena u zadrugu i ovi bolesnici kao i ona je podržaše,glume neki moral,sve poštene,a sve je...e.Koja folirantkinja,ja to odavno ne videh,neka slavi lunu,jel da ne bih nje,ne bi bilo ni ove ni Slobe.On bi ispao drugu nedelju,a onda ne bi bilo potrebe da ovo malo zlo ulazi.