Kija Kockar
Alo!/Nikolina Marić
Kristina Kija Kockar

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar , Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

 Kristina Kija Kockar već nakon mesec i po dana od završetka "Zadruge" život zvezde. Ona je nekoliko nedelja na Crnogorskom primorju, gde se kupa, sunča, uživa sa novim dečkom Vukom Mobom, a imala je i nastup sa "Ministarkama".

Kija Kockar

Alo!/Nikolina Marić

Kija Kockar u pred nastup, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Paparaco "Alo!" uhvatio ju je tokom prepodnevne šetnje budvanskim starim gradom, dok je gledala izloge. Sa prijateljima je popila kaficu, a potom nastavila da šeta. Ali Kija nije naučila glavno pravilo - ako si misliš da si zvezda, onda se tako i ponašaj, jer zvezde su uvek praćene!

Kija Kockar

Alo!/Nikolina Marić

Kija Kockar, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Tako je naš paparaco uhvatio Kiju kako se tokom šetnje starim gradom češka po guzi i butinama kao da je niko ne vidi! Zanemarite našeg paparaca koji je to snimio, šta je sa ljudima koji su išli pored Kije - nije red da to pred njima radi nasred ulice. 

Kija Kockar

Alo!/Nikolina Marić

Kija Kockar, Foto: Alo!/Nikolina Marić

U isto vreme dok se Kija češkala po guzi, samo malo dalje od ulice kojom je šetala, Sloba Radanović, njen bivši suprug, šetao je sa prijateljem. Tek ustao iz kreveta, Sloba je rešio da ode da popije kafu u jednom od kafića i u potrazi za hladovinom se zamalo susreo sa Kijom. Ali ona je vešto izbegla susret, kaže izvor "Alo!".

Sloba Radanović

Alo!/Nikolina Marić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nikolina Marić

- Kiji je neko javio da je Sloba na jednom trgu u Budvi sa prijateljem na kafi. Umesto da iz starog grada izađe na izlaz koji vodi baš na taj trg, Kija je skrenula u drugu ulicu i tako izbegla susret. Ipak, Sloba je rešio da, bez obzira na sve, dođe na njen nastup iste večeri.

Tako je sa društvom došao u klub da sluša Kiju i "Minsitarke", ali je pokušao da se sakrije. Međutim, Kijini fanovi su ga snimili. Na kraju nastupa Sloba je Kiji poklonio i buket crvenih ruža, otkriva izvor "Alo!" sa lica mesta.
Sloba je ranije, inače, za VIP izjavio da mu je drago što je Kija počela da se bavi pevanjem.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

- Beskrajno mi je drago što njena pesma ima nekoliko miliona pregleda za tako kratak period. Zaslužila ih je i od srca joj želim da joj svaka pesma prođe tako. 

Komentari (7)

Zvonce

01.08.2018 09:30

koliko su ovo dvoje odvratni....

Tea

01.08.2018 11:09

Заболе њу и за њега и за културу. За њега, још током брака. А камоли уласком у ријалити. Већ је тада знала шта жели. И по шта је дошла. Нема горег од сељачке намазаности.

Zoran

01.08.2018 11:31

Svi se mi ponekad nesvesno pocesemo ili namestimo gacice. Nije ovo rijaliti 24 casa dnevno.

ss

01.08.2018 11:42

Slobine papuče su hit leta u Budvi! Ne skida ih od Zadruge! A Kija treba da bude sa FM, ostvaren momak, dobro izgleda, nije balavac... a iz tog sveta je!

saška

01.08.2018 14:25

balvan sa njegovim debelim nogama mi je odvratan...

Ivan

01.08.2018 14:35

Je li to Slobodan prati Kiju, ili ne moze bez nje, ili... ?! Ne razumem coveka !!

Istina

01.08.2018 23:25

Da Luna kojim slucajem ide ulicom i ovako vadi gace iz dupeta osuli bi drvlje i kamenje. Posto je u pitanju presveta lazljiva Kija naci cete svako opravdanje i cackanje dupeta necete ni pomenuti.