Saša Popović
Printscreen
Zvezde Granda

Sonja Andrić

Zvezde Granda, Foto: Sonja Andrić

Nova sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počela je da se snima, a takmičari se stavlju na još veće muke.

Saša Popović, direktor Grand produkcije, otkrio je detalje koji čekaju takmičare ali i gledaoce ovog muzičkog programa.

"Mnogo toga je novo. Ovo je 13. sezona i nekako razmišljali smo kako da promenimo celi sistem takmičenja i da uvedemo neke novine i promene kako bi posle 12 godina Zvezde Granda dobile neku novu formu i neku novu poruku. Ova sezona je interesanta, prvi put je da se članovi žirija takmiče među sobom", otkrio je Saša Popović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Pevači su mentori ove godine i pevači svojim tasterima i nekim odlukama odlučuje koji takmičar će doći u njihov tim. Žiri se nalazi u zatvorenoj kapsuli. Ne vide kandidata i na osnovu pevanja daju ocenama da li su zadovoljni njegovim pevanjem. Kada otvorimo kapsulu, onda oni vide kandidata i ja ih pitam da li žele da uđe u njihov tim, odnosno da mu budu mentor. Oni koji su dali "da", oni odlučuju, koji su rekli "ne", njih ništa ne pitamo. Ne postoji ograničenje broja takmičara", otkrio je Popović u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Audicija za Zvezde Granda

Promo

Audicija za Zvezde Granda, Foto: Promo

"Ako imamo više od jednog člana žirija koji želi tog takmičara u tom slučaju kandidat odlučuje kod koga će da bude. Ali ga prvo pitam kod koga nećeš i data se on nalazi u neobranom grožđu", napomenuo je direktor Granda i rekao da se posle toga takmičar više ne može predomisliti.

PROČITAJTE JOŠ:

 "Ako takmičar nije siguran kod koga će da ide, imamo u bekstejdu mamu, tatu, dečka, devojka... i mi pitamo šta oni misle. Imali smo jedan primer u prvoj emisiji gde je mama rekla Đorđa Davida, a sin kaže neću... Ma to je opšti cirkus", otkrio je detalje sa prvog snimanja.

Popović je rekao i da oni tokom snimanja ništa ne planiraju i da svađe žirija nije u scenariju.

Komentari (2)

Sale

11.09.2018 11:34

Predlazem da clanovi zirija budu profesori i drugi strucnjaci za muziku a ne pevaljke koje ne dozvoljavaju mladim kandidatima da im konkurisu.

boba

11.09.2018 16:15

Slazem se sa komentarom Sase trebaju u ziriju ljudi koji su zavrsili fakultete muzicke umetnosti.