Nataša Bekvalac
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Nataša Bekvalac prijavila je nedavno policiji spremačicu M. Ž, koja joj je iz novčanika ukrala 200 evra. Posle svih nemilih događaja koji su joj se desili u životu i nasilja koje je navodno preživela od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac doživela je novi peh.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je pre oko godinu dana na preporuku angažovala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bilo dva puta nedeljno.

"Nataša je verovala da je žena koju je angažovala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vreme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana. Posle nekoliko meseci od kad je ta žena počela da radi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vreme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je da povezuje spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvesno, dešavale više puta", ispričao je izvor blizak policiji.

Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Slučaj koji je Nataša prijavila policiji nije se desio u Beogradu već u Novom Sadu.

"Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i posle nekoliko sati Nataša je primetila da joj je nestalo 200 evra iz tašne, gde je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 evra, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 evra. Nataša je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj", otkriva izvor.

"Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 evra. Pokazala je da ih je sakrila u fioci kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle", otkriva izvor iz policije.

Po standardnoj proceduri, Nataši Bekvalac u ovom slučaju nije ni potreban advokat jer je sve na Tužilastvu koje postupa po službenoj dužnosti, po prijavi policije.