Svetlana Ceca Ražnatović
Vladimir Marković/Alo!
Svetlana Ceca Ražnatović

Vladimir Marković/Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Da je Ceca podnela zahtev za legalizaciju ovog stana može se videti u dokumentima Sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj Opštine Budva, piše Dan.

List navodi da je Ražnatović tom opštinskom organu 12. jula dostavila zahtev za legalizaciju stana, koji se nalazi na parceli 625/1, katastarske opštine (KO) Bečići.

Reč je o zgradi u naselju Ivanovići naspram hotela Splendid, a Arkan je stan kupio još davne 1986. godine.

Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental, ali se i dalje vodi kao vlasnik stana u Bečićima, jer ostavinski postupak nije okončan. Podgorički dnevnik podseća da milionski vredna imovina još čeka na podelu između Arkanove dve nekadašnje supruge i devetoro dece.

Prema podacima opštinskih organa u Budvi, iako stan još nije upisan na folk pevačicu, ona koristi tu nekretninu.

Dan piše da je Arkan stan na Crnogorskom primorju kupio nakon što su predstavnici Organizacije udruženog rada (OUR) Bečićka plaža odlučili da treći blok iz kompleksa zgrada koje su građene za radnike, zbog nedostatka finansija, ponude na prodaju.

I dok su u dve zgrade stanove dobili radnici, u zgradi gde se nalazi Arkanov stan nekretnine su mogli da kupe svi, po tada astronomskim cenama od hiljadu maraka po kvadratu.

Komentari (3)

ana š

22.07.2018 23:06

Čuveni gospodarstvenik Arkan.

Lala

23.07.2018 07:06

@ana š - ARKAN JE HEROJ! Sada možete da pričate šta hoćete. Bio je veliki srbin i veliki patriota!

oto

22.07.2018 23:21

U detinjstvu smo se druzili 6-7 godina kao skolski drugovi i komsije Imao je lep i obican nadimak. Nije ucio, ali je voleo tudje, original farmerke. lepe dzempere i uvek lepa frizura a obuca orig. sangajke. Kad je on nabavljao novac svi smo ga trosili. Nije bio agresivan i ne pamtim da se ikada potukao. Imao je nesredjeno stanje u porodici. Otac pre nego je zavrsio osn. skolu sam dobio prekomandu za Bg.zbog poroka. Posle se obogatio, a ja se skolovao, ugledan i nemam nista.