Dalibor Andonov Gru
Screenshot Youtube
Dalibor Andonov Gru

Screenshot Youtube

Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred novu sezonu rijalitija, ali on nije želeo čak ni da pregovara o uslovima svog učešća u ovom projektu.

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, ovog leta dobio je ponudu da bude učesnik „Zadruge 3“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

S reperom je, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

Gru

Screenshoot Youtube

Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Voleo izazove

- Gru je voleo izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude deo njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije video u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mestu i ni po koju cenu nije želeo da mesecima bude razdvojen od njih - priča izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga“ počela.

Dalibor Andonov Gru

Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

Prema rečima Gruovog prijatelja, on je poslednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:

- Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Posle sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je poslednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije video kao neko ko može da bude deo te ekipe.

Osvanuo grafit posvećen tragično preminulom Gruu, zaplakaćete kada vidite ovaj prizor! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 13.09.2019. 21:00 Divno! Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo! Pevača Dalibora Andonova Grua zadesila je nesreća, kada je tragično preminuo za vreme vožnje kajta. GRUOVO TELO IZVUČENO NA OBALU U ČAMCU Prekrili ga platnom! Naš fotoreporter uslikao UZNEMIRUJUĆI DETALJ!

 

Gru je, podsetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.

Dalibor Andonov Gru

Masanori Jošida/Alo!

Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Potvrda

- Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam pre mesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, video kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji - istakao je Gru svojevremeno.

Ovim povodom televizija Pink se nije oglašavala!

 

Saša Ćurčić

Marko Metlaš

Saša Ćurčić, Foto: Marko Metlaš

GOSTOVANJE U „PAROVIMA“ SAMO NA NEKOLIKO SATI

Dalibor Andonov Gru jednom prilikom je gostovao u rijalitiju „Parovi“, a njegov kratki boravak u vili u Zemunu ostao je zapamćen po tome što se potukao sa bivšim fudbalerom Sašom Đanijem Ćurčićem. Njih dvojica su se pozdravili tokom žurke, na kojoj je reper bio specijalni gost, a nakon što je Gru izašao iz kuće, Đani je počeo da ga vređa. Gru se tada nalazio kod drugara u stanu i, kada je čuo šta fudbaler priča u prenosu uživo, odmah se vratio kako bi se raspravio sa Ćurčićem, pa je došlo i do fizičkog obračuna. Reper je kasnije izjavio da je u „Parovima“ gostovao zbog prijatelja iz produkcije i da mu nije jasno zašto ga je Saša napao.

Mira Škorić

Alo!/ Nenad Vujanović

Mira Škorić, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

U VIP „VELIKOM BRATU“ MIROM, ČANKOM...

Gru je 2009. bio učesnik VIP „Velikog brata“. U rijalitiju je dobro i zlo delio sa Tijanom Stajšić, Mirom Škorić, Miom Borisavljevi, Milanom Muminim, Mikijem Đuričićem, Nenadom Čankom, Filipom Kapisodom. On je, tada, podsetimo, najviše pričao o ronjenju i otkrio da je jednom prilikom malo falilo da se udavi, jer je boca sa kiseonikom bila prazna dok je on bio na dubini od nekoliko metara.

BONUS VIDEO:

Potresne scene sa Gruove sahrane: Tužna povorka, jauci paraju nebo!