Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović
EPA
Ceca  i Željko Ražnatović

EPA/Miloš Jelesijević

Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević

PROČITAJTE JOŠ:

"Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da zajedno sa Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda! Čovek samo što se nije šlogirao. "Da li si ti normalna? To je komadant" Kad nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam? Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se", pričala je Ceca. 

"Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila! Arkane jeste strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek u privatnom životu, on je jedna dobrica", govorila je Ceca koja u početku roditeljima nije smela da kaže s kim je u vezi.

"Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak“. Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: „A, Šašić?“ A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: „Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“ Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu", ispričala je jednom najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Arkan je pre venčanja morao da dobije blagoslov Crkve za sklapanje braka pošto je bio 21 godinu straiji od Cece i iza sebe je imao tri braka. Venčali su se 19. februara, a reporteri Njujork tajmsa su snimali njihovo venčanje. Folk zvezda je u braku sa Araknom dobila dvoje dece, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Ceca i Arkan

Screenshoot Instagram

Ceca i Arkan, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (3)

TANJA

10.10.2018 14:11

MOLIM DA SE UPOTPUNI GORNJI TEKST.Ja sam SLUSALA kada je Ceca rekla:"Saopstila sam roditeljima da se udajem za Zeljka.Bili su odusevljrni,misleci za Zeljka Sasica.Onda sam im rekla da se udajem za Zrljka ,Arkana.Oni su me pitali-kako da se udas za ozenjenog coveka.A ja sam im rekla,DA NECE JOS DUGO BITI OZENJEN".Imate intervju na intrrnetu.Kada Ceca p r i c a.Slusala sam kada Arkan prica,da pevacice nisu bile njegov nivo,ali da je Ceca bila uporna,sve dok ga nije zavela.TO FALI GORNJEM TEKSTU.

d

10.10.2018 21:07

@TANJA - A sada napada Lunu kao da smo mi svi blesavi.

nedjo

10.10.2018 14:52

u biblioteci?