Goca Tržan
Alo!
Goca Tržan

Alo!

Goca Tržan, Foto: Alo!

Pevačica Goca Tržan ponovo se dotakla popularne ženske grupe "Hurricane" koja će nas predstavljati na Evroviziji i koja od kada se pojavila dominira estradom. Pevačica je ovom prilikom istakla koje su to stvari zbog kojih najčešće dolazi do raspada grupe.

- Pa dosade jedni drugima, to je jedna od stavki. Počnu da nezarađuju dovoljno da bi se bend održao, znaš kako kažu ,,Para iz kuće, svađa u kući", to je manje više to. Jednostavno nema tu, ako su mešovoti onda veza u sklopu benda. Ove devojke su još uvek zajedno, onog trenutka kada to bude prestalo da donosi dovoljno prihoda to više neće biti to, ali nadam se da im se to neće desiti - istakla je Goca i otkrila koja članica grupe Hurricane bi po njenom mišljenju imala najbolju karijeru kada bi došlo do prekida saradnje između njih tri.

- Pa mala Vučićka sjajno peva, ali ona je već i pevala pre Hurricane-a, a Knezova ćerka nije pevala ranije, nije bila nigde, ja bih negde tipovala na nju, bilo bi joj sve novo pa bi imala dodatnu potrebu da se dokazuje, Vučićka je bila na Evroviziji, sve je prošla, a ova mala još nije - dodala je ona za "Idj" i otkrila šta misli o pesmi kojom će nas devojke predstavljati na Evroviziji.

Hurricane

YouTube/printscreen

Hurricane, Foto: YouTube/printscreen

- Čula sam novu i moram da priznam da mi se ne sviđa, malo mi je konfuzna, to je moj ukus. Prošla je bila bolja, imala je neki keč, lakše se pamtila, to ne znači da ova neće dobro da prođe. Sve one dobro pevaju i izgledaju, a možda sam se i navikla na onu pesmu - zaključila je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

nema vode ili kofe

23.03.2021 21:13

Loša sreća ili nečija zla namera. Kadgod treba nestoomane a kad ima dobra pesma onda se ne ide ili neko laznomalosćepanski izšibicari. Samo da ih ne obuku kao fufu lepesu ovako i bez šminke i dobro pevaju .

Aurora12

24.03.2021 08:33

Koga vise interesuje sta Goca Trzan misli?????? Samo ona misli da je zanimljiva a svima nam se vise popela na vrh glave. Ne podnisim ispodprosecne ljude koji umisle da su neko i nesto. Ajde nazad u rijaliti.

Bhm

27.03.2021 10:35

Tetka koga to pucaju kompleksi i sujeta?Mnogo je ruzno kad si los čovek a jos ruznije kada to tako otvoreno pokazuješ i ni malo te nije sramota.Treću devojku si potcenila do te mere da je nisi ni pomenula jer si u tripu da si ti takva velicina da ona nije ni zasluzila da je pomenes jer je ne znas sa ekrana od pre kao Vučićku a ne znas joj ni tatu kao Knezovoj ćerki?Jadno je tetka,bolje ćuti,dobro si pevala mada je Ivana barem za klasu bolja ali nista bitno nisi uradila da bi danas mogla da sudiš