Gagi Đogani
Alo!/ Ana Paunković
Gagi Đogani

Alo!/ Ana Paunković

Gagi Đogani, Foto: Alo!/ Ana Paunković

Gagi Đogani, otac Lune Đogani koja je ponovo u "Zadruzi" večeras gostuje u emisiji "Kontravizija" gde je otvorio svoje ranjeno srce voditelju, ali i gledaocima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Opšte je poznato da je čitava porodica doživela pakao nakon njene ljubavne romanse sa oženjenim Slobom Radanovićem, a njih dvoje su doživeli veliku osudu naroda.

- Kada se završila "Zadruga 1", nisam imao vremena da popričam o svemu tome i kažem Luni: "Hajde da analiziramo gde si pogrešila, šta si uradila". Nismo stigli, a mislim i da me ne bi poslušala. Ona je takva devojka. Ne treba je menjati zato što je to Luna i treba da bude onakva kakvu ju je narod zavoleo. Narod ju je zavoleo takvu kakva jeste, zato ja nisam ništa zamerao niti govorio šta treba da promeni, osim alkohola, da to manje konzumira... I ta njena naivnost... Ali ne vredi, eto, posle pet dana ona je ispričala svojih pet života - iskren je Gagi.

Lunino prvo učešće u rijalitiju su Gagi i Anabela teško podneli, a denser sada priznaje da su se navikli i pripremili na određene situacije sa kojima se mogu suočiti.

- Kao da sam se navikao. Luna je ušla mnogo jača, vidim da se sada dosta dobro snalazi. Dobro smo se nasekirali kada je bila u "Zadruzi 1", ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem lekove za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi, a gledaoci su ostali u šoku.

Komentari (5)

Aca

23.09.2018 20:44

Sto me nesto .......

Mica opajdara

23.09.2018 21:17

Tebi,Anabeli i Luni trebaju lekovi za mozak

Seka

24.09.2018 01:28

@Mica opajdara - Menu se cini kako si predstavljena kao korisnik da su lekovi za mozak upravo potrebni tebi!

Nele

24.09.2018 01:30

Acka na klackalici klacka....sto me nesto....???

tica

24.09.2018 07:47

Sto su se Lunini fanovi nesto razmahali.Samo napred, ali ako Kija,slucajno udje, ode mast u propast.