Marko Mišković
Alo!
Marko Mišković

Alo!

Marko Mišković, Foto: Alo!

Čini se da Marko Mišković, sin poznatog srpskog biznismena Miroslava Miškovića, i te kako uživa u društvu zgodnih devojaka, pogotovo kada je njegova supruga, pevačica Jovana Nikolić, odsutna. 

Marko Mišković

Alo!/Masanori Jošida

Marko Mišković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Naime, paparaco "Alo!" uslikao je Marka u jednom poznatom prestoničkom restoranu dok je sa atraktivnom manekenkom i dizajnerkom nakita Ksenijom Vujović uživao u noćnom izlasku. 

TRESLA SE TUŠ KABINA! Teodora i Gastoz imali akciju u kupatilu! (18+)

Društvo se u restoranu zadržalo do kasnih večernjih sati, a Marko i Ksenija, koju javnost pamti kao bivšu devojku Igora Kojića, satima su poverljivo ćaskali i šaputali jedno drugom na uvce, ispričao je za "Alo!" izvor koji se zatekao na licu mesta.

Marko Mišković

Alo!

Marko Mišković, Foto: Alo!

- Ksenija je došla sa prijateljicama na večeru u jedan poznati restoran, a devojke su odmah sele za svoj sto. Dobro raspoložene i nasmejane, odmah su poručile hranu i piće i jednostavno se videlo da uživaju u zajedničkom izlasku. Kada je stiglo piće, devojke su neprestano nazdravljale i izgledalo je kao da nešto slave - kaže naš izvor na početku razgovora i dodaje da se atmosfera za stolom promenila onog trenutka kada je stigao sin poznatog srpskog biznismena. 

Marko Mišković

Alo!

Marko Mišković, Foto: Alo!

- U jednom trenutku, u restoran je ušao Marko Mišković i odmah se zaputio ka stolu za kojim je sedela Ksenija. Pozdravio se sa njenim društvom i seo preko puta nje. Na početku, svi su opušteno ćaskali, a u jednom trenutku Marko i Ksenija su započeli poverljivi razgovor. Ona mu je nešto šaputala na uvo, a kako je bila velika buka u restoranu, Marko je bio konstantno nagnut nad njom, te je ljudima izgledalo da je njihov odnos veoma prisan. Takođe, on nije skidao osmeh sa lica dok je slušao šta mu Ksenija šapuće, a to je svakako nešto što je pojačalo utisak da su više nego prisni - kaže naš izvor i dodaje da se dizajnerka i sin poznatog biznismena kratko znaju.

Marko Mišković i Jovana Nikolić

Alo!/Rajko Ristić

Marko Mišković i Jovana Nikolić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Oni su se upoznali pre dva-tri meseca, u jednom poznatom beogradskom kafiću, preko zajedničkih prijatelja. Od tada ljudi često mogu da ih vide u noćnom izlasku sa zajedničkim društvom, ali ovo je bio prvi put da se samo Marko pridružio Kseniji i njenim prijateljicma - završava naš izvor.

 

A post shared by LaDoLa Lu (@ladolalu) on Nov 15, 2015 at 7:25am PST

Inače, manekenka i dizajnerka nakita Ksenija Vujović domaćoj javnosti je poznata kao bivša devojka Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe, a pojavila se i u spotu za pesmu "Lapsus" Saše Kovačevića. Sa druge strane, Marko je u braku sa pevačicom Jovanom Nikolić, sa kojom ima ćerku Antoninu.