Jovana Jeremić
Nenad Vujanović/Alo!
Jovana Jeremić

Nenad Vujanović/Alo!

Jovana Jeremić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Gejevi i deca
Nemam ništa protiv homoseksualaca, jer ljudi koji propagiraju ljubav ne mogu da donesu štetu društvu. Međutim, protivim se ako na nasilan način propagiraju svoju seksualnu orijentaciju. Ljubav je najlepša ako je tajna. Zato je najlepše da u svoja četiri zida ljubavišu i niko nema pravo da ih dira. Što se tiče usvajanja dece od strane homoseksualaca, sigurna sam da se to u Srbiji neće dogoditi u skorije vreme jer to nije društveno prihvatljivo.

Razvod
Bolje je kvalitetno se razvesti nego živeti u lošem braku! Brak ne treba da bude omča oko vrata, već osnova za uspeh na svim planovima. Najveća je glupost čuvati brak zbog dece.

Abortus
Nisam pristalica abortusa, osim ako dete ima neke zdravstvene probleme. U tom slučaju, abortus je potpuno legalan i legitiman.

Psihijatar
Kao što imamo ličnog astrologa, treba da imamo i psihijatra. Bilo bi nam bolje da redovno delimo svoje misli sa psihijatrom nego sa kvaziprijateljima koji nam kada se okrenemo zabiju nož u leđa.

Lake droge
Nisam za legalizaciju marihuane, jer svaka droga vodi u smrt. Priče da određene droge pomažu u lečenju su pusti snovi.

Prostitucija
Nikako ne treba dopustiti da se legalizuje prostitucija i mnogo sam istraživala o toj temi. Sigurna sam da bi došlo do zloupotrebe prostitucije od strane makroa, jer tako govore pokazatelji u mnogim zemljama u kojima prostitucija cveta.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Privatna arhiva

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević, Foto: Privatna arhiva

Eutanazija
Mnogo je veći zločin maltretirati čoveka kada život više nema smisla nego mu prekinuti rad srca da se ne bi mučio.

Samoubistvo
Ne opravdavam kada neko digne ruku na sebe i to je po mom mišljenju čist kukavičluk. Svaki problem može da se reši i niko ne treba ni da pomisli da naudi samom sebi.

Seks na eks
Svako od nas ima različite prioritete, ali u tome ne vidim ništa loše. Sve zavisi od toga u kojem ste periodu života, ali generalno svakome može da se dogodi.

Život posle smrti
Kada umremo, duša ide u čistilište, gde sedimo i čekamo da nas pozove beli anđeo i usmeri nas u pakao ili raj. Ja postim sve postove i verujem u život posle smrti. Telo je ono što je prolazno, dok duša nastavlja da živi. Svi se trudimo da budemo poznati, a na kraju svi završimo u istoj rupi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (7)

Milenko

10.07.2018 10:32

Sta sve zena isprica i ostade ziva. Njoj droge ne trebaju.

Uzas

10.07.2018 10:44

Izuzetno iritantna osoba koja je ubedjena da je pametna a sve je samo to ne! Kao da je jedina trudnica u zemlji. Dovoljno je sto sve gusi kad radi, odmorite nas od iste barem dok je na bolovanju!

bojkan

10.07.2018 11:28

@Uzas - He, he, pametnica puna samohvale, ko ono napisao Mrtve duše? Odgovor: nikad čula...sad ima priliku da obnovi književnost iz osnovne škole.

Centar

10.07.2018 11:07

Svaka cast.Srpska Dusa koja dobro poznaje mentalitet i srce svog naroda.

Ja

10.07.2018 11:29

Opet ova sa margine! Takva intelektualna gromada, sa tako siromasnim vokabularom.....iznenadjujuce!

Bluesteel

10.07.2018 12:25

Posti sve postove a za misljeje pita astrologa. Nece da moze tako.

šone

10.07.2018 13:34

Ižinjerko samim tim što nemogu da se reprodukuju su ugrozili društvo