Kija Kockar
Nenad Vujanović/Alo!
Kija Kockar

Nenad Vujanović/Alo!

Kija Kockar, Foto: Nenad Vujanović

Iako je, kako kažu mnogi, pevačica u pokušaju, koja peva na plejbek, ona je dobila priliku da ocenjuje talentovanu decu.

Pročitajte još:

Ovo je bio šok za većinu članova žirija, pa su tako Jelena Tomašević i Sergej Ćetković napustili crvene stolice, jer ne žele da se degradiraju.

Na njihova mesta stigli su Milan Stanković i Nataša Bekvalac. Od stalne petorke ostale su samo Leontina Vukomanović i Goca Tržan, koja je bila vidno iznervirana zbog pitanja o Kiji Kockar.

Goca Tržan

Nenad Vujanović

Goca Tržan, Foto: Nenad Vujanović

- Kristini sam rekla da nema dovoljno iskustva da bi tu sedela, ali to nije moj šou, pa ne treba da se mešam. Posao mi je da ocenjujem decu, budem uz njih i da im dam dam vetar u leđa. Ovo nije način da ja kažem deci da je pravi put ići u rijaliti i tako se proslaviti. Ne mislim da je to dobro, ali nekima uspe - rekla je Goca i dodala da joj je mnogo žao što su Jelena i Sergej napustili šou.

Leontina Vukomanović

Nenad Vujanović

Leontina Vukomanović, Foto: Nenad Vujanović

Nakon što smo joj saopštili da su deca šokirana činjenicom da ih ocenjuje rijaliti zvezda, Goca je tada oplela i po deci, ali i roditeljima.

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović

- U prvoj emisiji su svi potrčali da se slikaju s njom. Nije moj posao da deci izigravam roditelje i da ih učim pravim vrednostima, to bi trebalo roditelji da se zapitaju zbog čega im se deca slikaju sa rijaliti zvezdom. Roditelji, bavite se svojom decom, ako već prezirete rijaliti programe - rekla je Kija.

- Neću da se povlačim pred najezdom rijaliti zvezda nikada i nigde, zato sedim tu i dalje. Nisam plaćena za ovo što radim, već sedim jer volim decu - rekla je Goca za „Alo!“.

 

Milan: Sedeću pored „male plave“

Milan Stanković, koji će sedeti na stolici Sergeja Ćetkovića, za “Alo!” kaže da je imao samo jedan uslov.

- Tražio sam da sedim pored Nataše Bekvalac, jer mi je oduvek bila zanimljiva. Njoj ću moći da upadnem u reč dok drugim gospođama ne smem da se zameram - rekao je Milan.

Leontina: Neću da se borim protiv Kije!

Leontina Vukomanović, koja važi za ozbiljnog tekstopisca i kompozitora, izjavila je sledeće:

- To je nešto protiv čega ne možemo da se borimo. Ako će njen dolazak da poveća gledanost, nemam ništa protiv - rekla je ona za „Alo!“.

Nataša: Nisam Jelenina zamena!

Pop pevačica Nataša Bekvalac za „Alo!“ je izjavila da nema ništa protiv toga da rijaliti zvezda sedi u žiriju takmičenja „Pinkove zvezdice“, ali i da se ona ne oseća kao zamena Jelene Tomašević.

- Ne osećam se kao njena zamena, ne zbog toga što sam egoistična, već zato što smo Jelena i ja drugarice. Mene su doveli ljudi koji dobro znaju svoj posao i za to postoji razlog. Nadam se da ću deci biti adekvatna u svakom smislu i da ću dati novu energiju koja nije ista kao Jelenina. Nju mnogo volim i poštujem, a ona mi je i dala nekoliko saveta - rekla je Nata za „Alo!“.

Pročitajte još:

 

Komentari (5)

mini

23.10.2018 07:45

Naravno da zena ne zna pevati,a i ne znam sta drugo dobro radi.Samo njeni fanovi opcinjene ovce vide njene talente.Pise negde kako je njen odvratni muz prevario sa NJENOM drugaricom.Da li su njoj i njenoj porodici unistili zivot?Ups,pa ne ona nije poznata i nije dete poznatih roditelja...KRISTINA I SLOBODAN PREVARANTI I LOSI LJUDI!

MladenBg

23.10.2018 07:55

Koju skolu je zavrsila Goca Trzan?

FUJ leontina

23.10.2018 07:59

Goca je barem javno rekla svoje mišljenje (mada to nije dovoljno) ali Leontina?! Hvala, što je pokazala kakav je ćOVEK. Zbog ovakvih profila, nije jedina, ide kuda ide. "Starletorad" postaje popularan i pozitivan rad, silikonke su super i slavne, sponzoruše su uspešne, rijaliti ućesnice su - zvezde. To tako ide, kad zakaže generacija, koja bi trebala "operisati" realnim , moralnim, pravednim stavovima al toga nema?

ccc

23.10.2018 08:48

ali zato je natasa bekvalac ucena i merodavna da ocenjuje ne zna se koja je bolja da li natasa da li kija. inace ovo nije sou ko bolje peva pretvara se u cirkus i zabavljanje samo ne u kvalitet.

Goga

25.10.2018 01:17

KIJA I SAMA ZNA DA NIJE DOBRA PEVACICA, ALI KORISTI SVOJIH PET MINUTA SLAVE I STO DA NE? A INACE VIDELO SE DA ZNA DA PREPOZNA DOBRE PEVACE,kroz diskusiju tamo. ZNA SVE PESME I NARODNE I STRANE I POP. SVIMA NAM JE BILO ZA DIVLJENJE , DA ONA PEVA AMA BAS UZ SVAKU PESMU U RIJALITIJU. KOLIKO TEKSTOVA IMA U GLAVI I TO IZ SVIH ZANROVA. I JAAAKO VOLI MUZIKU, TO SE VIDELO.