Luna, Sloba, Kija
Printscreen
Luna, Sloba, Kija

Printscreen

Luna, Sloba, Kija, Foto: Printscreen

Da li ih voli obe ili obe samo zaluđuje svakodnevnim kontradiktornim izjavama? Da li one vole njega ili je sve to samo šou? Šta će biti sa njihovim životima kada se „Zadruga“ završi?

Ova i još mnogo pitanja muče sve fanove ove čuvene trojke, a odnosi Kije, Slobe i Lune menjaju se iz sata u sat. Ipak, ono što je zapisano u zvezdama - zapisano je. Astrolog Dušan Veličković kaže da će ovo troje mladih ljudi, koje je publika zavolela, još neko vreme posle rijalitija biti zanimljivi javnosti.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Numerosklop pokazuje da su Sloba i Luna karmička veza, što znači da njihova veza ima rok trajanja i da će krajnji ishod biti raskid! Iako imaju naglašene aspekte koje ukazuju na strast i emociju, Luna je u Saturnovoj godini, koja simbolizuje prepreke i teške emotivne veze koje se uvek završe bolnim raskidom i razočaranjem - objašnjava Veličković i kaže da to ipak neće biti kraj njihove avanture.

- Aspekti takođe pokazuju da će Sloba biti uporan da se pomiri sa Lunom nakon rijalitija i cela ta priča će imati još mnogo turbulencija do kraja leta, nakon čega će Luna doneti konačnu odluku. Dodatan problem predstavlja i to što oboje nose negativne porodične karme i to otplaćuju kroz ovakve situacije - kaže Veličković.

Kada je reč o Slobinom odnosu sa suprugom Kristinom Kijom Kockar, Veličković kaže da će i tu biti promena:

- Uporedni brojevi Kije i Slobe su mnogo intenzivniji, ali na emocionalnom i psihičkom nivou. Povezani su na drugačiji način, dublje, energetski jače. Ali, Sloba je nagonski, seksualni tip, a Kija intelektualni. On je hteo promenu, pa je te njene osobine rešio da zameni za strast i - na kraju će ostati i bez supruge i bez ljubavnice! Nikakvo dete ne dolazi u obzir, niti im je to suđeno. Posle rijalitija sledi razvod, Kija će na jednu stranu, Sloba na Luninu, a Luna na sasvim desetu, daleko od njih, daleko od svega - kaže astrolog Dušan Veličković i zaključuje:

- Sloba će pokušati da nastavi sa karijerom. Pevaće malo po Bosni, Krajišnicima i to je to. Nema ništa od njega! Kija će svakako biti popularnija od njega. Luna će se povući, a kasnije će nastaviti da se bavi svojim blogom. Svi će pasti u zaborav vremenom, a Kija će se i dalje pojavljivati u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (9)

Kisiljevac

09.06.2018 15:10

Bravo zemljace! Nadam se da ce predvidjanje ostvariti.

Zanka

09.06.2018 21:47

@Kisiljevac - Nije nego !

Zaza

09.06.2018 21:48

@Kisiljevac - Dok bude rijalitija i Kija ce biti u javnosti isto kao i Mico Miljana i Maca .

miroslav moric

09.06.2018 22:35

@Kisiljevac - Vidovnjace kada ce kruzni tok kod slavije da bude u normalnom stanju tj.bez zastoja.

Ivana N.

09.06.2018 16:13

Pa to joj je i bila namera da na ovaj ili onaj nacin dodje do popularnosti posto ne ume da peva,slika,pise mora na ovaj nacin posto se skinula gola u spotu svog bivseg decka pa joj nije poslo za rukom.

Daca

09.06.2018 17:24

Javlja m i se , javlja mi se da će Dušan vidoviti još mnogo godina ići iz Parova u Zadrugu , iz Zadruge u Parove i s godinama dostići slavu Nostradamusa , baba Vange , Tarabića ....

Goksi

09.06.2018 21:16

Kako drugacije nego da ce pasri u zaborav kada niko od njih nema profesiju..ali hit je da ce Sloba pevati po Bosni i Krajisnicima ..ahahahah..mali mu svet...Samo jos da je napisao da ce Kija biti u vezi posle razvoda sa jos par poznatih mladica ..

steva

09.06.2018 21:22

Xaxa !! Sta kaze , pevace po Bosni Krajisnicima ?? E moj prijatelju , ako si ti astrolog ili nesto slicno ja sa Eskim . Slep bre vidi da se je veza izmedju Slobe sa bilo kojom od ove dve skoro pa nemoguca , jednostavno i Stivi Vonder to vidi . To je dakle , ok . Ali ovo drugo da ce ovaj decko , ma kakvim se prikazo u Rijalitiju , propasti kao pevac...To je bre takva budalastina , u koju moze poverovati samo neko ko je priglup , ili neko ko je Kijin Fan..

Dora

09.06.2018 22:35

On je vidovnjak,baš kao i ja???