Saša Kovačević
E-Stock/Rajko Ristić
Saša Kovačević

E-Stock/Rajko Ristić

Saša Kovačević, Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ljuba Stanković, pobednik "Pinkovih zvezdica", u nekoliko navrata je istakao da mu se ostvario san kada je upoznao svog idola Sašu Kovačevića, a u razgovoru za "Alo!", isti taj idol – Saša - priznao nam je da je osetio iste emocije kada je upoznao svog uzora Olivera Dragojevića.

- Kada god sam u prilici da odgledam Ljubin intervju, u isti mah mi bude slatko i smešno, jer nemam priliku da često upoznam iskreno i divno dete. Nas dvojica smo se družili u nekoliko navrata, a meni je žao što ne mogu da mu posvetim onoliko vremena koliko bih želeo, zbog svojih obaveza. Ljuba i njegova sestra su zaista posebna deca, kako zbog harizme koju poseduju, tako i zbog emocije sa kojom pevaju - kaže Saša za "Alo!". On nam je otkrio i kako je izgledao njegov susret sa hrvatskom pop zvezdom.

"Porše" je bio moj dečački san!

Pevač kaže da je oduvek voleo da troši novac na druge, ali da je ispunio dečački san kada se počastio "poršeom".

- Kupovina "poršea" je dečački san svakog od nas i bogu hvala da se meni ispunio. Najbitnija mi je udobnost, a to je ono što "porše" pruža, zaista ne obraćam pažnju na to da li me neko gleda kada sam u automobilu - kaže Saša i priznaje da novac najradije troši na druge.

- Porodica mi je na prvom mestu i tako će ostati zauvek. Istog trenutka bih potpisao da svom bratu dam sve što imam, a znam da bi i on to uradio za mene. Volim što su nas roditelji tako vaspitali, a drago mi je i što sam upoznao devojku koja to razume. Zorana je jedna od najskromnijih devojaka koje sam upoznao i to volim kod nje. Zadovoljstvo joj pričinjavaju male stvari, dok nakit i skupa garderoba ne ostavljaju nikakav utisak na nju - kaže pevač.

 - Oduvek sam voleo muziku Olivera Dragojevića i Dina Merlina i ne bih mogao da vam kažem koliko puta sam pevao njihove pesme na nastupima. Pre nekoliko godina sam imao priliku da se upoznam sa Dragojevićem, jer smo nastupali na istoj manifestaciji, ali nam se raspored nije poklapao. Međutim, bili smo u istom hotelu, a upoznavanje se desilo sasvim spontano - kaže Kovačević i nastavlja:

- Sećam se da je Oliver, negde u vreme ručka, stigao iz Hrvatske, pa smo zajedno seli u restoran i proveli nekoliko sati u ćaskanju. Sećam se da mi je pričao o pecanju jer je predani pecaroš - kaže kroz smeh Saša i objašnjava da ne deli istu strast sa svojim idolom iz detinjstva.

 U poslednje vreme, kaže Kovačević sebe pronalazi u dugim razgovorima sa prijateljima. 

- Volim da posavetujem najbliže članove porodice i prijatelje, ali samo kada to zatraže. Nosim se mišlju da se svaki problem može rešiti i da se ljudi najčešće nerviraju zbog nepotrebnih stvari. Prebrzo živimo i nemamo vremena za najmilije, pa mnoge frustracije rešavamo na degutantan način i izražavamo najlošije i najprljavije emocije. Smatram da ne postoji problem koji se ne može rešiti - kaže Saša i objašnjava da je pronašao način da reši mnoge neprijatne situacije.

Saša Kovačević

E-Stock/Rajko Ristić

Saša Kovačević, Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Imam i ja "žute minute" i verujem da ih uzrokuje moja neorganizovanost, ali kako sam stariji, tako sam svesniji da su organizacija i disciplina nešto što mora da bude na prvom mestu. Ali kada mi se nakupe razne stvari, koje ne mogu brzo da rešim, onda i ja znam da se iznerviram zbog sitnice - kaže Kovačević.