Ana Sević
E-stock/Ivan Dobričić
Ana Sević

E-stock/Ivan Dobričić

Ana Sević , Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Kako stoje stvari, Sevićeva, koja je doskora bila poznata po brendiranoj odeći i aksesoarima, odlučila je da više ne troši veliki novac na krpice, pa se u javnosti pojavila u haljini koja se prodaje na popularnom kineskom sajtu "ali ekspres". Cena ovog provokativnog modela od sintetičkog materijala mikrofibera iznosi 33,52 evra, a poštarina se ne naplaćuje!

Po svemu sudeći, Ana je odlučila da nakon bračnog brodoloma, preduzme mere štednje i napravi prioritete, a budući da je nedavno sa ćerkom Lorenom posetila Dubai, nakon čega ju je dečko Danijel odveo u Budvu, očigledno je da se istrošila i više nego što je planirala.

haljia

Printscreen/aliexpress

haljia, Foto: Printscreen/aliexpress

Međutim, Ana za "Alo!" otkriva da se odlično oseća i da je rastanak sa pevačem Darkom Lazićem daleko iza nje.

- I pre bračnog kraha živela sam punim plućima. Vaspitana sam tako da non-stop širim vidike i putujem. Baka mi je živela u Budimpešti, a zatim i u Milanu, tako da sam ja navikla da budem van Srbije. Dobro se osećam i kod mene je sve u najboljem redu - rekla je pevačica i otkrila da je potpuno sama prebrodila kraj ljubavi sa Lazićem.

- Niko od kolega nije bio sa mnom u najtežim trenucima koji su me zadesili. Iskreno, nisam nikoga ni zvala, jer sama bijem sve svoje bitke u životu! Jednostavno, ne volim da opterećujem ljude svojim problemima, pa je tako bilo i kada mi se dogodio kraj braka. Meni je drago što su me podržali svi oni od kojih sam to i očekivala - uverava Ana i ne krije da ju je interesovanje za njen razvod nije iznenadio.

 

Trenerka? Moze! Stikle? Uvek. ?❤️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Apr 6, 2018 at 11:37am PDT

- Darko i ja smo javne ličnosti i znali smo da će naš rastanak izazvati medijsku pažnju. Mnogo toga što se pričalo nije imalo veze s istinom, ali svesna sam da su takve stvari zanimljive javnom mnjenju - rekla je Ana, koja je otkrila svoj plan da se vrati na muzičku scenu.

- Obožavam pesme Baneta Opačića i privatno sam dobra sa njim i njegovom ženom Ninom. Uprkos tome, nikada nismo sarađivali, ali sigurna sam da će se to uskoro desiti. Mislim da bi mi Bane napisao odličnu pesmu - zaključila je Sevićeva.

Tagovi

Komentari (6)

Lela

16.05.2018 14:00

Aliexpres prodaje kopije brendova a na Ani je verovatno original.

Vesna

16.05.2018 21:49

Pametna zena,uklopi prosecno placenu haljinu sa preskupim cipelama i torbom. Uvek lepo obucena i stilizovana.

popokatapetl

17.05.2018 13:47

Dzaba sve kad joj fali bar 30 cm visine.A i ko bese Ana Sevic? Ne vredjam ali zna se kome kakva garderoba pristaje, ovako videla zaba da se konji potkivaju....

Teodora

17.05.2018 21:17

@popokatapetl - Naprotiv,nista joj je fali,devojka je bomba. Svuda u svetu se to ceni samo u Srbiji pojedinci misle da mogu nekoga da uvrede uzimajuci visinu kao potencijalnu uvredu. Sve joj na svom mestu,izgleda odlicno.

popokatapetl

17.05.2018 22:20

Postovana Teodora, nije stvar u visini u bukvalnom smislu, to je sarkazam.Problem jeste kod nas u zemlji da su mediokriteti u centru paznje.Ona nije popularna vec je tu, nazovi popularnost koja se sastoji iskljucivo u poziranju i hlumljenju zivota zene sa Dedinja, stekla preko supruga Darka, koji ako nista, zna bar da peva i time zaradjuje novac koji ona trosi i time kupuje popularnost u tabloidima.Zato zaba vidi da se konji potkivaju..

Milica

18.05.2018 23:00

@popokatapetl - Zasto bi neko ko je tolike godine voditelj,svake nedelje na televiziji a i pre veze sa Darkom redovno u medijima imao potrebu bilo sta da forsira ili da placa? Pratim Zvezde Granda od prve sezone i secam se da je ona jedna od retkih koja je jos u takmicenju privlacila ogromnu paznju medija. U Srbiji se sve osporava i svaciji uspeh,za svaku zenu je lakse reci da je nesto dobila preko muskarca nego joj priznati uspeh.