Sloba Radanović
E-Stock
Sloba Radanović

E-Stock

Sloba Radanović, Foto: E-Stock

Odmah posle izlaska iz "Zadruge", Sloba Radanović je osetio blagodati učešća u tom programu i već uveliko ubire plodove koje mu je doneo boravak u rijalitiju. Naime, kako za "Alo!" otkriva njegov menadžer Goran Lečić, Radanović ima zakazane nastupe širom Evrope i zarađuje mnogo više nego pre učešća u "Zadruzi".

Kija Kockar i Sloba Radanović

Screenshoot

Distancirao se od bivše supruge, Foto: Screenshoot

- Sloba je prvi nastup imao u Ofenbahu i plašili smo se kako će publika reagovati, jer je pre svirke bilo mnogo prepucavanja između njegovih, Luninih i Kijinih fanova. Međutim, klub je bio pun i Sloba je napravio žurku za pamćenje. Sledeći nastup je u Švajcarskoj, a onda će nastupati i po Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji. Nakon "Zadruge" mnogo više zarađuje, što je i bio razlog njegovog ulaska u rijaliti - kaže Radanovićev menadžer i otkriva da pevača nije ponela slava.

Sloba Radanović

E-Stock

Sloba Radanović, Foto: E-Stock

- Sloba je toliko postao tražen, da je gotovo dve trećine leta bukiran. Nije ga ponela popularnost, kao što bi sigurno mnoge, veoma je smiren i opušten. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa njim jer je pravi profesionalac - uverava estradni menadžer, koji je zadužen i za nastupe Radiše Trajkovića Đanija.

Luna i Sloba razgovaraju

Youtube Printskrin

Ali i devojke, Foto: Youtube Printskrin

- Iskustvo u ovom poslu mi govori da Sloba može da ostvari veliku karijeru i siguran sam da je krenuo u pravom smeru. Naročito mi je drago što je publika prepoznala velikog pevača u njemu i što se on odmah po izlasku iz rijalitija distancirao od te priče. Očigledno je da su Slobu pljuvali samo dokoni ljudi, što nimalo ne utiče na posetu na njegovim nastupima - zaključio je estradni menadžer.š

Komentari (9)

Eh

25.06.2018 13:48

Nek je sa srecom ovom decku. Onoliko ispiranje mozga godinama,histerisanje,manipulisanje...vala i red je da i njega potera sreca malo. Dobro je iole normalan ostao

Rijaliti

25.06.2018 14:01

A supruga Kija nema za kartu da udje na koncert Jale i Bube,ljubavnica Luna se zakljucala u sobu nigdje ne izlazi napolje E moja Luno

Maja M.

25.06.2018 14:18

@Rijaliti - Kija je bila pocasni gost na koncertu, informisite se malo pre komentarisanja ;)

Srecno

25.06.2018 14:02

Bravo! Ovaj decko je napravio gresku sto nije sve resio pre ulaska u rijaliti ali je cinjenica da je isao srcem za razliku od bivse mu zene kojabide samo glavom jureci novac. Doziveo je satanizaciju kao da je jedini koji je prevario zenu, trpeo histeriju dve zene ali nadam se da mu je sad doslo iz d*peta u glavu i da ce mu posao biti prioritet a zene ce same doci,bez brige. Odlicno peva,ume da napravi atmosferu i uz menadzera moze zaista da dosegne zvezde. Srecno decko!

зокс

25.06.2018 15:13

@Srecno - Ти кажеш да Слободанобу бившу жену, интересује само новац.Добро, новац интересује и мене, а вјерујем и тебе.Зар и Слободан није у Задругу ушао да би се промовисао, а то је у уској вези са новцем.Зар има еазлике између њега и Кристине, или ће он можда свој зарађени новац дати у хуманитарне сврхе.

Ljubica

25.06.2018 14:12

Sve je to i radio radi uspeha, sve je pregazio, eto sada neka radi

зокс

25.06.2018 14:58

Мало је оних који су оспоравали Слободанов таленат.Људи су, са правом критиковсли његов поступак у ријалитију.Повриједио је двије жене.Господин менаџер каже да су га критиковали докони људи.Па менаџеру, да ли то значи да ти сад пљујеш по свом штићенику? Зашто је он ушао у ријалити?Ваљда да би га гледали ,,докони људи,, како ти рече?Да ли је и он био докон, када је ушао тамо, па због популарности која доноси новац, продсо своју приватност?

ma

25.06.2018 15:54

Brzo ce ta slava proci, da je talenat ne bi tavorio pre zadruge.

Nadja

25.06.2018 16:09

Cekaj "menadzer" novo sito o klinu visi a posle ga bacaju kud god