Marija Šerifović
Promo
Lepa Brena

Promo

Lepa Brena, Foto: Promo

Naime, prilikom gostovanja u emisiji „Specijal“ kod Saše Popovića, evrovizijska pobednica javno je upitala suvlasnicu „Grand produkcije“ da li želi da bude njena gošća, na šta je dobila potvrdan odgovor. Njih dve su potom zapevale i tako najavile odličnu zabavu za brojnu publiku koja će u četvrtak 24. maja doći u najveću halu u regionu.

- Dugo sam razmišljala da li da uopšte imam goste na koncertu i shvatila sam da želim da to bude neko koga privatno volim i uz čije pesme sam odrasla. Čast mi je što je Brena prihvatila moj poziv. Ona će na koncertu otpevati moju omiljenu pesmu iz svog repertoara - rekla nam je Marija. 

Marija Šerifović

Promo

Marija Šerifović, Foto: Promo

Inače, Marija i Brena se već godinama druže i sarađuju, s obzirom na to da je Šerifovićeva članica žirija „Zvezda Granda“. Ona je, inače, ranije otkrila da folk divu, uz Zdravka Čolića, smatra jedinom pravom zvezdom na Balkanu. 

I Lepa Brena je više puta naglašavala koliko ceni mlađu koleginicu, pa je čak jednom prilikom otpevala „Molitvu“ u svom kupatilu i snimak postavila na internet.