Dalibor Andnonov Gru
printscreen
Gru

Screenshoot Youtube

Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Pre 5 dana je najpoznatiji srpski reper Dalibor Andonov Gru tragično izgubio život u 46. godini, tokom vožnje kajta. Sahranjen je na groblju Orlovača uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim".

pROČITAJTE JOŠ:

 

Na dan Gruove sahrane osvanio je grafit u njegovu čast koji je svima naterao suze na oči, a za njega su zaslužni Gruovi drugari: Viktor Savić, Ivan Ivanović Đus, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Marko Đurovski i Day Who.

Dalibor Andonov Gru

printscreen

Dalibor Andonov Gru, Foto: printscreen

Koliko je Gru bio velik i voljen čovek, govori i slika koja je danas osvanula na internetu. Naime, uz reperovu sliku, otkrivena je jedna anegdota iz njegovog života:

"Okupimo se mi klinci ispred studija u Zemunu gde je Gru snimao pesme. Dernjamo se, vrištimo, dozivamo ga. Izađe on sa smeškom, mi kao "Gru, daj autogram." On nam da Crunch čokogladu, C prepravi markerom u G i zaokruži GRU", piše iznad crno-bele reperove slike.

Dalibor Andonov Gru

Screenshot Instagram

Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Instagram

Podsetimo, Davor Andonov Gru je poginuo u ponedeljak, 9. septembra kod Nautičkog kluba "Zemun", nakon što je paraglajdingom upao u vodu.

Gru je poginuo kobnog 9. septembra, istog dana kada je pre 67 godina dunavski Titanik odneo stotine života!

AUTOR: Telegraf/B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 13:10 Vetar ga je iznenadio, nije imao kad da reaguje, njegov život ugašen je "na prepad". Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo! U ponedeljak je na Dunavu poginuo poznati rep pevač Gru . Vetar, začetak nevremena koje se kasnije obrušilo na grad, zloslutno je najavio ovu tragediju.