Edita Aradinović
Screenshoot Instagram
Edita Aradinović

Screenshoot Instagram

Edita Aradinović, Foto: Screenshoot Instagram

Edita je pre nekoliko dana odlučila da izađe iz benda uprkos tome što je imala ugovor do kraja godine po kojem mora da se pojavljuje na zakazanim nastupima i po kome ne može jednostrano da raskine saradnju, saradnici su rešili da je tuže.

U medijima se spekulisalo da su Filip Miletić i Edita Aradinović bili u emotivnoj vezi. Uprkos tome što ni autor brojnih hitova, a ni pevačica, nikada nisu potvrdili ovu informaciju, u javnosti su se neretko pojavljivale informacije potkrepljene brojnim paparaco fotografijama na kojima se videla određena prisnost između Filipa i Edite. Edita je čak u javnosti označena i kao glavni krivac za krah ljubavne veze Ane Bebić i Filipa Miletića.

Edita Aradinović

Alo/Rajko Ristić

Edita Aradinović, Foto: Alo/Rajko Ristić

Raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna.

- Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata - tvrde upućeni.

Edita Aradinović

Screenshoot Instagram

Edita Aradinović, Foto: Screenshoot Instagram

 

 

Komentari (6)

Maki

13.03.2018 15:18

Ružna i antipatična.

šio mi ga Đura

13.03.2018 16:14

Kako nije znala šta je čeka kad se mesec dana piše o tome?!

Natali

13.03.2018 17:48

Ne obrazovana... sa osnovnom skolom, tako kazu...

pirlo

13.03.2018 19:29

@Natali - Sreća pa si ti obrazovana a ona je Ne Obrazovana. Tugo moja ko nam danas uči decu, pa se prosipaju gde stignu....

Majla

13.03.2018 19:33

@Natali - Bitno je da ti tako pismena komentarises.

Mirko

13.03.2018 21:18

@Natali - I treba da snosi posledice. Ugovor je ugovor, ugovor nije prazan list papira. Da li ona ume da cita ugovor? Ko ste vi da govorite da li je neko pismen ili ne, kao I ko uci decu kad ne znate ko su osobe koje pisu komentare...Edita ti li si..