Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović i Lepi Mića su prijatelji i saradnici, a pre tačno godinu dana oni su napravili mali skandal u jednoj kafani u centru Beograda, kada su mediji pisali da su se pobili.

Sve je počelo, kako su pisali mediji, kada je pevač počeo da vređa i ponižava iz čista mira producenta i muža ubijene pevačice. Njih dvojica su zajedno sedeli za stolom, ali se, posle nekoliko čašica žestine, druženje pretvorilo u tuču.

- Lepi Mića je u restoran došao oko ponoći. Bio je dibidus pijan. Zoran se s njim lepo pozdravio, pozvao konobara i upitao Miću šta će da popije. On je poručio rakiju, i nakon toga je iz čista mira počeo da maltretira Marjanovića - ispričao je tada izvor za "Kurir".

Marjanović je tada ovako uzvratio Lepom Mići:

- Pusti me na miru, pijanduro! Ti si, bre, prso! Živce si pogubio. Ostavi me na miru, leči na nekom drugom svoje komplekse. Ti ćeš meni da pričaš šta ću ja da radim u životu... Sram te bilo! - rekao mu je Zoran i razbesneo Miću, koji je dohvatio flašu sa stola i pokušao da udari prijatelja po glavi.

Marjanović je uspeo da se odbrani, ustao je sa stolice i počeli su da se koškaju. Mića je Zorana, navodno, povukao za ruku i udario ga u stomak. Kad je konobar video šta se dešava, odmah je dotrčao, razdvojio ih i zapretio da će pozvati policiju ukoliko obojica ne napuste restoran.

Komentari (7)

Deda

14.08.2018 11:25

Velike medijske ličnosti, od kojih zavisi prosperitet Srbije.

Divna

14.08.2018 12:05

Do kada ce biti slike ovoga zlotvora u novinama? I samo o njemu citati, za ovoga se zna gdemuje mesto zabela brate. Dokle vise citati o dve nebitne osobe.

On

14.08.2018 12:14

Ja sam mislio da je Mića samo šizofreničar, a ono i alkos, jedva ga povratili kod Miljane na slavlju i takav "čovek" priča o nekakvom moralu, instituciji braka, kojeg on nema, bacanju hrane u zadruzi dok drugi gladuju itd. To je radila isto i Zorica Marković ! Dva najveća ološa i smrada ZADRUGE 1, zajedno sa Savkom Gazivodom !!!

Istina

14.08.2018 13:02

@On - Bravo za komentar!!!! Tri zla od kojih nema vecih!!!!

nada

14.08.2018 12:27

Nije mi samo jasno kako Mica u svim ovim Rijalitijima tvrdi da ne pije ni kap alkohola , da moze bez seksa i da jede samo mekinje koje su mu navodno spasle zivot ?! Covek se druzi sa sumnjivim osobama i veoma je cudan a najcudnije je to kako se nista nezna o njegovom privatnom zivotu !? Sta on trazi kod Marjanovica i to posle ubistva Jelene ?????????

ovas

14.08.2018 12:45

Lepi Mića ne sme ni sok od zove da pije a ne alkohol. Jede hranu za ptice i pije samo vodu zbog zdravstvenih problema.

vota

14.08.2018 15:28

Mica pije ali povremeno zato nije u formi nema kondiciju cim pocne da sljema primecu je mu se kao basim fudbalerima sto se vidi da su neutrenirani