Dijana Janković
Privatna arhiva
Dijana Janković

Privatna arhiva

Dijana Janković, Foto: Privatna arhiva

Dijana je pre manje od godinu dana snimila duet sa svetski poznatim reperom Šegijem, a njihova pesma postala je veliki hit sa više od deset miliona pregleda na „jutjubu“, što je bio samo jedan korak ka uspehu u svetu.

Kako srpska pevačica iza sebe ima tim ljudi koji se bave njenom karijerom, nedavno je stigao poziv da u Njujorku, gde provodi većinu svog vremena, snimi rijaliti.

- Dijana je dugo razmišljala da li da prihvati tu ponudu, s obzirom na to da su oni zahtevali da je kamere prate 24 sata, sedam dana nedeljno. Ipak, kako se sada bori da osvoji tržište u Americi i da još više skrene pažnju na sebe, odlučila je da prihvati ponudu - otkriva izvor za „Alo!” i dodaje da se od sume koju su joj ponudili svima zavrtelo u glavi.

Dijana Janković

Privatna arhiva

Dijana Janković , Foto: Privatna arhiva

- Kako je reč o jednoj od najvećih produkcija u Americi koje se bave rijaliti programima, ne čudi da su za ovaj poduhvat Dijani ponudili oko milion dolara. Ona je bila šokirana, jer nije očekivala da će baš toliko novca da joj ponude. S druge strane, kada je bolje razmislila, shvatila je da ipak te pare kasnije može da uloži u svoju karijeru i rekla je kako će se potruditi da rijaliti bude jedan od najboljih koje su radili - kaže naš izvor.

Kako bismo proverili tačnost informacije, kontaktirali smo sa pevačicom, koja nam je rekla:

- Tačno je da sam dobila ponudu za svoj rijaliti u Americi. Kamere bi pratile moj rad i privatni život, kao i sam proces „pravljenja” američke zvezde. Za nekoliko dana putujem za Njujork, gde snimam nove spotove i pesme, a sam rijaliti će biti veliki korak u mojoj karijeri - rekla je Dijana za „Alo!”, dok na pitanje o novcu nije želela da odgovari.

- Takve stvari nikada nisam komentarisala - rekla je ona.

Pročitajte još: