Darko Lazić
Alo!/Vladimir Marković
Darko Lazić

Alo!/Vladimir Marković

Darko Lazić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Umesto da radi ono što najbolje ume, da peva i da napravi zabavu za pamćenje, on je dobio traumu za celi život. Nepoznati muškarci presreli su njegov auto, izvukli ga i krvnički pretukli. Kojim tokom će njegov njegov život ići dalje posle ovog nemilog događaja, kao i kako će to uticati na život njegove bivše žene Ane Sević i ćerkice Lorene, otkrio nam je astrolog Stefan Dragojlović koji naglašava da su mu naredna četiri meseca najkritičnija.

- Naredna četiri meseca za Darka će biti pravi pakao. Scenario najstrašnijih horor filmova ga nažalost neće zaobići. Udariće tamo gde ga najviše boli, a to je njegova porodica. Darkov horoskopski znak je Vaga, a to će mu ovog puta odmoći jer nikako neće moći da se odluči kome da veruje i kome da preda brigu o ćerkici. Preko Ane će zlobnici vršiti pritisak, a on to neće moći da podnese. Pozivi u kojima dobija pretnje u vezi s Lorenom biće njegova svakodnevica, a pokušaj otmice isto ga neće zaobići. Međutim, Ana i Lorena neće biti ugrožene i izaći će iz ovog burnog perioda netaknute - kaže Stefan.

Stefan Dragojlović

Privatna arhiva

Stefan Dragojlović , Foto: Privatna arhiva

Iako mu u porodicu neće dirati, mladog kralja narodne muzike ne očekuje ništa dobro u narednim mesecima i taj period prestaje tek oko Aninog rođendana, krajem novembra.

- Njegove muke će se samo nizati, a Mesec koji je ušao u znak Device nije na Lazićevoj strani. Nedaće počinju sa „Grandom“ i to mu zadaje finansijski udarac. Dugovi će se gomilati, a broj neprijatelja će biti u porastu. Ono čega bi trebalo da se kloni jesu poroci kao što su opijati i lake žene koji će ga izbaciti iz koloseka. Ipak, najveća opasnost mu dolazi iz saobraćaja. Imaće dosta nameštaljki u vidu podmetnutih saobraćajnih nesreća ili čak podmetanja bombi. Kako bi što pre pobegao iz ovog haosa, koji će mu nametnuti zvezde, savet mu je da se povuče na nekoliko meseci iz javnog života i da strpljivo sačeka da oluja prođe - otkriva Dragojlović za „Alo!“.

Pročitajte još:

VIP naslovna

Alo!

VIP naslovna, Foto: Alo!

 

 

Komentari (3)

vasa

14.08.2018 11:43

astroloze ko ti je dozvolio takve strasne stvari da iznosis.

Pera Detlic

14.08.2018 11:48

Miljana Kulic ce da odlepi kad procita ovo....

nada

14.08.2018 12:35

Njega bi trebalo malo protresti iz gaca jer se decko povampirio i od para poludeo ! Previse se pravi vazan i antipatican je ali nikako mu ne treba dirati porodicu a kamoli dete - njega zastrasiti tako da nikada vise nikome ni kintu ne duguje - ako je to istina ! Posteno da peva i posteno da placa porez isve ce biti ok.