Ana Sević i Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

Nakon više od dve nedelje provedenih u bolnici, Darko konačno dolazi sebi. Pevač već danima lepo komunicira sa najbližima, svestan je svega što se dogodilo i donekle može i sam da donosi odluke. Zbog toga ga je posebno pogodilo kada je saznao kroz kakve su neprijatnosti poslednjih dana prošli njegovi roditelji Milan i Branka, verenica Marina, ali i Ana.

- S druge strane, Darko pretpostavlja da je Ani to donelo mnogo neprijatnosti. Ana takođe ima dečka (Danijel Nedeljković, prim. aut.) sa kojim planira budućnost, i sigurno nije mogla ni da sanja u kakvoj ulozi će se naći. Zato je insistirao da Marina odmah dođe, a kada je ušla u sobu, Darko je kroz suze počeo da je moli da mu oprosti i da se ne nervira zbog toga. Obećao joj je da će, čim ga puste na kućno lečenje, tražiti da se postupak razvoda s Anom ubrza. Verenica je pokušavala da ga smiri i rekla mu kako mu ništa ne zamera jer zna kako to funkcioniše, ali je priznala da joj je bilo teško, pa su zajedno plakali - kaže izvor.

Kako ništa ne bi prepustio slučaju, pevač je zamolio prijatelja da kontaktira s njegovim advokatom i da se raspita kada bi mogli da potpišu papire.

Komentari (4)

nada

10.11.2018 23:03

Zakon je takav - Darkova "verenica" je isto sto i ljubavnica jer je jos u braku ! To sto on planira brak sa Marinom ne verujem da ce do toga doci jer ona je mlada i sta joj ovaj teret treba !? Kako je moguce da mu sada i drug dolazi u posetu kada je sve zabranjeno ili mu je doneo drogu ?

Neko

11.11.2018 00:38

Marina, imaš li ti roditelje? Zar je moguće da hoće da te uguraju u takvu porodicu???? Beži dok je vreme, neće ti biti baš bajno i sjano sa nekim ko se opija i koristi nedozvoljene supstance!!!!

boba

11.11.2018 06:40

Nado dali mu je drug doneo drogu tu su drugi da vode brigu o tome,a ne Ti.Ako hoces pomoli se za Darkovo zdravlje ako ne onda ga ostavi na miru imaju oni dosta briga i losih komentara i bez Tebe.

Vien Juka

11.11.2018 08:43

Zar u Srbiji razvod traje godinu dana ?. Iako razvod traje toliko dugo ne sprecava nikoga da ima kraj sebe partnera dok se postupak ne okonca o kakvim ljubavnicama se ovde lupeta, ljudi su se javno pojavljivali sa izabranim partnerima . Da li su mozda podneli lazni podnestak sudu za razvod sto bi bio kriminal prema vise njih u postupku laznog razvoda i sud bi takve postupke trebao dobro da naplati a da podnosice tretira kao kriminalce jer dovode u zabludu i sudije i sve eventualne ucesnike