Dušan Đorđević
Dejan Briza
Darko Lazić

Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić

Dok su jedni spekulisali da je pogođen sa dva metka, ispostavilo se da je informacija bila lažna, te da Lazić nije životno ugrožen. Ipak, kako „Alo!” saznaje, pet nepoznatih muškaraca pretukli su folkera ispred kuće Dušana Đorđevića, koji je priredio proslavu 18. rođendana svog unuka Marsela.

Darko je nakon toga prebačen na VMA, zajedno sa njegovim vozačem Miljanom Vračevićem, koji je takođe dobio batine. Ekipa dnevnog lista „Alo!” zaputila se u naselje Umčari, kako bismo saznali šta se zaista desilo. Naša ekipa posetila je dom Dušana Đorđevića, koji se radovao što će Lazić pevati na rođendanu njegovog unuka, ali je nemili događaj sve bacio u drugi plan.

Dušan Đorđević

Dejan Briza

Dušan Đorđević , Foto: Dejan Briza

- Moj unuk Marselo mnogo voli Darka. Morali smo da mu ispunimo želju i organizujemo njegov dolazak na rođendansku žurku. Darko je trebalo da se pojavi oko deset sati uveče, a prvu pesmu je trebalo da otpeva kada stigne torta. Ipak, desilo se šta se desilo - kaže na početku razgovora za „Alo!” vidno potresen gospodin Đorđević i otkriva:

Mesto proslave

Dejan Briza

Mesto proslave , Foto: Dejan Briza

- Niko od nas nije znao šta se dešava napolju. Komšije su uletele i javile nam da je pet muškaraca izašlo iz zatamnjenog automobila i da su pretukli Darka. Mi smo svi izleteli, a Lazić je u tom trenutku bio u našem dvorištu i umivao rane i oči od suzavca na našoj česmi. Moj unuk je posle svima saopštio da nikada ne smemo da operemo tu česmu, jer se na njoj umivao Darko Lazić - priseća se Dušan, koji nam je otkrio da je folker za nekoliko pesama trebalo da dobije ozbiljnu sumu novca.

Aleksandra: Darka su uhodili!

Mlada pevačica Aleksandra Bursać koja je pevala na proslavi na kojoj su pretukli Darka, za „Alo!” je rekla: - Sve se desilo ispred šatora u kojem smo pevali i bukvalno ništa nisam videla. Čak nisam ni znala da Darko treba da peva. Niko ništa nije video, izuzev žena koje su radile na slavlju ispred šatora. One su nam ispričale da su nepoznati momci nekoliko puta u toku večeri dolazili da se raspitaju kada dolazi Darko. Čim je stigao, oni su ga napali, a ostalo znate - rekla je Aleksandra Bursać za „Alo!”.

- Darko je hteo da peva nakon što se umio i osvežio, ali situacija je ipak bila komplikovanija nego što smo mislili. U tom trenutku došla je Hitna pomoć, kao i policija, a onda su ga odvezli u bolnicu. Dogovorili smo se da za njegov nastup platimo 6.000 evra, ali eto... Nije mu se dalo - kaže gospodin Đorđević za „Alo!“ i dodaje da je na proslavi 18. rođendana njegovog unuka Marsela bilo oko 2.500 hiljade zvanica, koje su bile smeštene pod šatorom iza kuće, za koji je morao da iskešira 6.500 evra. Pored Lazića, koji nije stigao do mikrofona, na žurki su pevali Aleksandra Bursać, Nadica Ademov i mnogi drugi.

Pročitajte još:

Komentari (5)

miroslav moric

02.08.2018 20:16

rez se ne placa drzavi pa ga klepne sveti ilija sanebeskih visina.gromovnik je to nije se saliti sa starcem rodjenim 615 godine.

m

03.08.2018 10:57

@miroslav moric - 6500€ za par pesama.E moja Srbijo.

gargamel

02.08.2018 20:25

Jebote, 6,500 evra+ plus ostali, ...., jel treba specijalni zakon za zastitu svih koji mlate lovu, samo mislim.....

Dušan

02.08.2018 21:52

Naravno, svi su uredno prijavili porez. Kako drugačije u zemlji Srbiji!

Flacko

04.08.2018 12:04

Dali ime detetu Marselo. Tuzio bih roditelje