Emelin
promo
Emelin

promo

Emelin, Foto: promo

Verovatno svi pamtite sezonu Zvezda Granda kada je u nekoliko trenutaka u studiju nastao pravi lom. Naime, tada je nastupao Emelin, takmičar koji je za kratko vreme publiku a pre svega žiri digao na noge. Mnogi su mu tada rekli da mu se smeši dobra karijera. Iako je deklarisan kao pevač narodne muzike , tokom takmičenja poznavajući afinitete jednog člana žirija, najviše se plašio komentara upravo od Jelene Karleuše.

-Uvek sam strepeo šta će ona i na koji način reći. Sećam se jednog nastupa gde je bila sjajna atmosfera. Upravo je Jelena pokrenula ostale članove žirija i tada je rekla da joj se izuzetno dopada kako pevam i da je dokaz što su članovi žirija na nogama dokaz kakav sam ja pevač. Dakle straha sigurno više nema...(smeh) – dodaje mladi pevač.

Emelin je nakon takmičenja nastavio da radi na sebi i da ulaze u sve to što donosi showbiznis, pa je danas predstavio svoju novu pesmu „Tvoje“.

-Značili su mi tada svi kometnari. Bilo oni dobri ili loši. Svakako mnogo sam naučio tokom takmičenja. Plasman mi nije ni bio bitan, ali sam ipak više dobio. Dobi komentari, komoditet na sceni i negde sam uspeo da se sam kao pevač isprofilišem, što sada jedva čekam da predstavim publici. – dodao je Emelin.

Pesmom „Tvoje“ ne šalje poruku, već poziva publiku da pažljivo poslušaju tekst pesme, jer se u istoj, kako nam je mladi pevač otkrio mogu se pronaći svi. Nema sumnje da naradni period donosi mnogo iznenađenja od ovog pevača, koji je, kako nam je otkrio, ovo je svakao prekretnica kada govorimo o njegovom daljem planu.

Poslušajte šta mladi pevač poručuje pesmom „Tvoje“....