Lea Kiš
Alo!/Rajko Ristić
Lea Kiš

Alo!/Rajko Ristić

Lea Kiš, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mnogi su ćerku Lee Kiš Jokić, Saru Miju Jokić primetili još dok je svojevremeno na jednoj televiziji vodila emisiju. Oni koju je ipak nisu ispratili na tom poduhvatu, na društvenim mrežama su i te kako mogli da uživaju u njenim fotografijama, budući da je Sara Mia do nedavno bila aktivna na Instagramu.

Ipak, ona se sada povukla sa društvenih mreža, a potom je donela i jednu odluku. Prošle godine, Sara Mia je završila režiju i privodi kraju master studije na fakultetu Političkih nauka. Mnogi su očekivali da će se baviti režijom, ali ona već uveliko razmišlja o projektu na kojem će raditi nešto sasvim drugačije nego ono što se od nje očekuje. Ćerka Lee Kiš odabrala je voditeljstvo kao profesiju.

 

- Istina je da sam se odlučila da svoj profesionalni put nastavim u tom pravcu. Za mene to nije nepoznato, s obrzirom na to da sam od treće godine u tom poslu. Počela sam emisijom “Zoteka” na Rts-u , pa kasnije “TNG” na Studiju B, “Pressovanje” na Happy Tv , “City kids” na Pinku kao i serijom “Fore i fazoni” - kaže Sara Mia.

- Naravno, ono što je u pripremi za septembar će biti na znatno profesionalnijem nivou i ono što je za mene najbitnije jeste sam kvalitet kao i borba za to da izgradim sebe kao individuu u profesionalnom smislu i da moje sposobnosti pokažem nezavisno od toga čija sam ćerka, kao da se oslobodim predrasuda i ostavim svoj pečat - nastavlja dalje ona.

- Oko drugih pojedinosti smatram da je još uvek rano govoriti - kaže ona za "Blic.rs".

Lea Kiš u više navrata je objasnila da ona svoju ćerku maksimalno podržava, kojom god profesijom da želi da se bavi u budućnosti.

Tagovi

Komentari (1)

stric

05.06.2018 01:42

sad mi je lakse, kad znam cime ce se baviti leina cerka. a to mi je bila velika i jedina briga.