Lepa Brena, Ilda Šaulić, Boba Živojinović
Promo
Lepa Brena, Ilda Šaulić, Boba Živojinović

Promo

Lepa Brena, Ilda Šaulić, Boba Živojinović, Foto: Promo

Oni su vidno raspoloženi i sa osmehom došli u prestonički restoran kako bi uživali u tradiciji Makedonije, a Lepa Brena nam je ovom prilikom otkrila da je žena koja u njenom domu kuva Makedonka, te da njihova jela obožava.

- Nisam neka vična kuvarica, ali žena koja u mom domu već dvadeset godina sprema raznovrsna jela potiče iz Makedonije i zaista volim njihovu tradiciju. Neke žene se prosto rode sa tim umećem za jela i spremanje istih i to ne treba menjati. Pogotovo onda kad kao ja prosto  nije za to - rekla je Brena za Alo!

Dani makedonske kuhinje

Promo

Dani makedonske kuhinje, Foto: Promo

Osim folk zvezde i njenog supruga, u makedonskim specijalitetima uživali su svi gosti, a među njima i ambasador Makedonije, Ilda Šaulić, glumac Vlada Aleksić, Goran Jeftić, Branislav Lečić, Maja Odžaklijevska, Zafir Hadžimanov, Nikola Kitanovski, Oliver Njego, Vesna Jugović, Nadežda Jokić, Dijana Đoković, ministar Zoran Đorđević i mnogi drugi.

Kao rezultat dobrog interesovanja i velikog broja ljubitelja makedonske kulture i gastronomije ove godine manifestacija traje pune dve nedelje do 28.maja.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Dzet set

16.05.2018 09:20

Kad ljudi shvate da je jedino Tito bio pravi dzet set, onda cemo se opametiti.Brenu volim od malih nogu i pored Cole, jedina je prava balkanska zvezda, iako nisam njen fan.Sve ostalo je manje vise popularno u Srbiji, ali dalekooooo od dzet seta.

"džet set" p********nja

16.05.2018 11:16

Bila bi ona stvorena itekako za kuvaricu da je siromašna.