Bogoljub Karić i Milanka Karić
Facebook
Bogoljub Karić i Milanka Karić

Facebook

Bogoljub Karić i Milanka Karić, Foto: Facebook

Aktivni ste na društvenim mrežama, kakvo je vaše mišljenje o njima, da li smo kao nacija malo preterali sa tim?

- U današnje vreme socijalne mreže ne predstavljaju samo moćne marketinške kanale, već i komunikacione. Verujem da njihovim korišćenjem najlakše i najbrže možete stupiti u kontakt sa svojim prijateljima, istomišljenicima, kolegama.

Da li su vam vaši društveni nalozi prešli u naviku?

- Naravno, to vrlo brzo prerasta u naviku, ali ja sam ih i zavoleo. Pored toga, Fejsbuk, Tviter i drugi predstavljaju i neverovatan izvor informacija, bilo koje teme koja vas interesuje, a pritom u kratkoj formi, tako da, čak i ja, koji sam prezauzet, nađem vreme da ih pregledam i da često nešto novo saznam, naučim i ulepšam sebi dan. Danas svako ima svoj mini-televizor sa telefonima zahvaljujući društvenim mrežama. Sve možemo, sve nam je konačno dostupno. Polako, ali sigurno idemo ka tome da na ovoj planeti ne bude više tajni.

Bogoljub Karić i Milanka Karić

Facebook

Bogoljub Karić i Milanka Karić, Foto: Facebook

Čini se da vas ženska populacija posebno voli, kao i ono što objavljujete na svojim društvenim mrežama. Koliko vam to prija?

- Naravno da mi prija. Ko smo mi bez žena? Većina često nema svest o tome koliko su žene dragocene, kolika je njihova snaga, mudrost. Bez žena ne možemo ni da rađamo, ni da radimo, ni da stvaramo.

Ljudima je krajnje simpatičan vaš odnos sa suprugom. Koja je tajna uspešnog braka?

- Moja Mara i ja smo toliko toga prošli zajedno da ništa ne može da nas razdvoji. Ljubav je najlepše osećanje i zašto da to ne podelimo sa drugima. I dalje joj pišem pesme, poklanjam joj ljubav i pažnju, i sve što se dogodi zajedno prođemo i rešavamo. Zbog naše ljubavi imamo toliko unučića koliko imamo i najponosniji smo na svoju brojnu porodicu.