Andrej i Anabela Atijas
Dejan Briza
Andrej i Anabela

Instagram

Andrej i Anabela, Foto: Instagram

Cela Srbija bruji o tuči Anabele Atijas i njenog supruga Andreja Atijasa koju je pevačica sinoć prijavila nadležnim organima, zbog čega su oboje završili u policiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim povodom se bračni par ceo dan nije oglašavao, a onda je Andrej skupio petlju i rešio da u javnost iznese šta se zapravo dogodilo.

Naime, on tvrdi da ga supruga nije prijavila policiji već da su to učinile komšije zbog, kako kaže, vike u stanu.

"Ne dajem nikakve izjave, pišite šta hoćete ali će neko morati da odgovara za ovo što se piše", reko nam je čim smo ga pozvali, vidno iznerviran Andrej Atijas.

Nakon niza naših pitanja i insistiranja da nam pojasni otkud onda prijava za nasilje u porodici ako se ono nije desilo, pomalo nevešt, odgovorio je:

"To je budalaština. Posvađali smo se oko Cuke (psa, prim.aut) i ja sam malo jače vikao", kaže i dodaje da je policija došla u stan i nakon što je izvršila uviđaj, otišla.

"Pa zašto me nisu priveli ili zadržali ako sam je pretukao", pita se on.

Podsetimo, Anebela i Andrej su se posvađali zbog psa, a onda je, navodno, on nju ošamario a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone već da se pomire.

Nadležni organi će u narednom periodu odlučiti da li ima potrebe za izricanje neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici poput zabrane komuniciranja i zabrane prilaska.

Komentari (4)

nada

12.09.2018 16:00

Ahahaha jedni pisu odvedeni u policiju a drugi policija dosla kuci i otisla !!!!!!!!!!! Dva hostaplera i lazova bez kinte serviraju price za medije i tako prezivljavaju - cime se oni uopste bave ? A Lunin tata ? Luna mu kupila nov auto od unapred uzetog novca za ucesce u Zadruzi - sram ga bre bilo - poturili rodjenu cerku da ih izdrzava !!!!!!!!!!!!!!!!

branko1

12.09.2018 16:46

Udri ološu,razbucaj tu propalicu.Vi svi I niste za ništa drugo osim za lemanje

Marko

12.09.2018 21:17

Zasto je danas odustala od svega????? Pa zato sto zna da bi Andrej progovorio o smisljenom planu nje, Lune i Gavrica za zadrugu2.

more

12.09.2018 23:29

Marketing, sve isplanirano da bi se slegla prasina i oprale obe....Jedna kroz rijaliti, druga u ulozi zrtve kroz zivot...nije im lako ali dobro se dobrim vraca drage moje, nista ne moze nazor i ,, mafijaski"