Andreana Čekić i Aleksandra Bursać
Alo!/Masanori Jošida
Andreana Čekić i Aleksandra Subotić

Alo!/Masanori Jošida

Andreana Čekić i Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Nakon što je Instagram uveo novu opciju, u kojoj pratioci mogu da pitaju šta god požele one koje prate, isplivale su mnoge tajne o poznatim ličnostima koje su dugo krili, a Andreana Čekić svakako prednjači u tome.

Naime, nju je jedan od pratilaca pitao zbog čega nosi periku, a ona je imala prilično iscrpan odgovor.

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu - počela je da nabraja vlasnica hita "Ma samo me gledaj", a potom nastavila obrazlaganje:

- Zato što se danas perike nose iz zabave, a ne daj Bože, zbog bolesti! - umirila je Andreana one koji su se zabrinuli da pribegava perikama zbog nekog poremećaja i pričali koještarije.

- Kao treće, zato što je to must-have u 2018. godini. Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja!

Komentari (5)

CRNA RUKA - APIS

12.07.2018 19:45

KOGA BRIGA ZA OVU PERSONU. KO JE ONA ? IMA TOLIKO DECE OBOLELE OD RAKA I TO VRLO SLABO OBJAVLJUJETE A OVA KOZNA ŠTA JE I KO JE SA TAKVIM IMENOM I PREZIMENOM BOLJE NEK ĆUTI I NE PRAVI SEBI REKLAMU. TAMAN STE PRESTALI O ONOJ BJELICI KOJA JE IZLAZILA U NASTAVCIMA ,SAD OPET NEKA U SERIJI. GLEDAJTE PA PIŠITE O BOLESNIM MAJKAMA SA DECOM BEZ SREDSTAVA ZA ŽIVOT ,PUSTITE ESTRADU ,DOKLE VIŠE ....?

lavica

12.07.2018 20:04

Kad ste videlu Jelenu Karleusu bez perike?

Tatjana

12.07.2018 21:17

Ali ti nisi ''Kardasijanka''. Ti si izBosne ( namerno sve spojeno), sa prebivalistem u Becu, gde by the way znamo kakvi zive. Primitivci I sel*aci, koji zele da budu neko i nesto u Beogradu. I podsecas inace na vesticu zbog nosa, samo ti metla ona fali.

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

13.07.2018 07:29

@Tatjana - za Tatjana BRAVO NAJZAD PRAVI KOMENTAR.IMATE VELIKI + OD MENE.

saj

13.07.2018 07:34

koja si pa sad ti??koji fanovi???