Ana Sević
E-Stock/Ivan Dobričić
Ana Sević

E-Stock/Ivan Dobričić

Ana Sević , Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Da sitnice mogu da pokvare savršen odmor, dobro zna pevačica Ana Sević, koja je zbog infekcije uha morala da prekine letovanje u Crnoj Gori i vrati se u Beograd. Ana je sa ćerkom Lorenom i novim partnerom Danijelom Nedeljkovićem uživala u letnjem odmoru na Crnogorskom primorju, sve do trenutka dok se nije razbolela i rešila da se vrati kući. Paparaco "Alo!" uslikao je pevačicu na aerodromu u Tivtu, dok je čekala let za Beograd, a društvo joj je pravio dečko.

Ana izbegla susret sa bivšim mužem

Istog dana kada je Ana iz Tivta odletela za Beograd, u Crnu Goru je stigao Darko Lazić sa novom devojkom Marinom Gagić, sa kojom se zabavlja nekoliko meseci. Darko je u Crnu Goru došao zbog nastupa, a par će na moru ostati nekoliko dana, kako bi uživali u prvom zajedničkom odmoru.

 - Ana se poslednjih dana na moru nije osećala dobro, pa je odlučila da potraži pomoć lekara. Požalila se na malaksalost, blago oslabljen sluh i intenzivnu bol koju oseti svakog puta kada dodirne ušnu školjku. Nakon detaljnog pregleda, doktor je konstatovao da je zaradila ozbiljnu infekciju uha. Prepisao joj je terapiju i strogo zabranio kupanje u bazenima i moru - kaže naš izvor i objašnjava: 

- Ponadala se da će joj lekovi pomoći da brzo reši zdravstveni problem, ali se to ipak nije desilo. Kako su dani prolazili, Ani je bilo sve lošije, a u nekom trenutku je dobila i temperaturu. Dane je provodila u hotelskoj sobi, a Danijel se nije odvajao od nje. Pazio je na nju, donosio joj omiljenu hranu i svojski se potrudio da animira Lorenu, kojoj je teško palo što vreme provodi u hotelskoj sobi umeto na plaži - priča dalje izvor i dodaje da je Ana u nekom trenutku presekla i rešila da pre vremena završi odmor.

Danijel Nedeljković

Alo!/ Nikolina Marić

Ana Sević na aerodromu sa ćerkom Lorenom i dečkom Danijelom Nedeljkovićem, Foto: Alo!/ Nikolina Marić

 - Kada je shvatila da joj neće biti bolje, Ana je rešila da se vrati u Beograd. Spakovala je kofere, promenila datum leta, a Danijel je pokušavao da je ubedi da ostane. Međutim, kada je shvatio da će se brže oporaviti kod kuće, prihvatio je njenu odluku i odvezao je Anu i Lorenu na aerodrom u Tivtu - kaže naš izvor i dodaje:

Danijel Nedeljković

Alo!/Nikolina Marić

Danijel Nedeljković, Foto: Alo!/Nikolina Marić

- Strpljivo je čekao u redu za predaju prtljaga, a kada je bilo vreme da se mama i ćerka ukrcaju u avion, Ana i Danijel su se zagrlili i strasno poljubili - kaže naš izvor. 

 Danijel tuguje bez Ane

Danijel Nedeljković

Alo!/ Nikolina Marić

Danijel Nedeljković, Foto: Alo!/ Nikolina Marić

 

Iako bi zli jezici rekli kako će Danijel Nedeljković da uživa sa drugim devojkama dok je Ana Sević u Beogradu, stvarnost je potpuno drugačija. Iste večeri nakon što je Nedeljković ispratio devojku za Srbiju, paparaco "Alo!" uslikao ga je u društvu nekoliko muških prijatelja, a dan kasnije u centru Budve kako se sprema za vožnju motociklom. Čini se da je Danijel, za razliku od Darka Lazića, veran pevačici.

Komentari (5)

Peki

22.07.2018 08:20

Ana je mnogo medeno stvorenje.

Čika Jova

22.07.2018 10:15

Strasno se zagrlili i poljubili pred Lorenom a nije joj tata. Uče je od malih nogu da tata i nije nešto mnogo bitan. Tate ima na svakom koraku.

Plitka...elem...

22.07.2018 11:34

...kratka pa i japanke na štikle moraju biti ;)

Gaga

22.07.2018 11:59

A gde je poljubac? Lepa zena,niska ali skladna.

Vaso

22.07.2018 16:52

Mnogo je smrsala ali guza i dalje dobra.