Ana Nikolić
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ne postoje reči kojima bi mogla da zaleči i opiše tugu koju oseća od kako je njen tata umro. Danas je tačno 20 godina od kako je ostala bez njega.

Ana je na Instagramu objavila video sa porodičnim fotografijama koji prati njena tužna balada, a pored toga ispisala je i emotivnu poruku kojom je iskazala svoju tugu i bol...

- 20 godina prođe... A taj 11.05.1998. nikako... Taj prokleti, najružniji, najtužniji dan. Nedostaješ... Za sve što prošlo je, za sve što dolazi... Nije prošla ni jedna noć od ovih 7.300 da ti nisam rekla da te volim... Znam da si ponosan na Marka i mene kakvi smo ljudi postali... I sve što sam radila, radila sam kao da si tu... A mama, ona te je zamenila dostojno, snažno i jako, kakva je uvek i bila. Volimo te! - napisala je Ana.

 

Komentari (2)

obcni covek

11.05.2018 15:24

Sta ovi poznati kukaju ... neka ide po redu. mnogima su roditelj preminuli i ostaje uspomena i cesto citiranje njihovih reci ali aktivna tuga mi je sumnjiva. Jos kad se dobiju deca sva ljubav i paznja prelazi na njih.

Meda

11.05.2018 20:56

@obcni covek - Ovo je najobicnije prenemaganje. Jadno je i bedno koristiti ime preminule osobe da bi se pojavio u novinama, ej, ljudi, pa jel ovo nekome normalno. Nista nam vise nije sveto! Ako joj je stvarno zao oca, neka ode na njegov grob, ili u crkvu, zapali svecu, u tisini, a ne preko društvenih mreža poslala poruku. Kome?