Ana Kokić
Alo/Mirko Tabašević
Ana Kokić

Alo/Mirko Tabašević

Ana Kokić, Foto: Alo/Mirko Tabašević

Vaterpolista Nikola Rađen ostaje još godinu dana u moskovskom Dinamu, ekskluzivno saznaje „Alo!”. Srpski sportista je dokazao da je i te kako vredan pažnje, pa su čelni ljudi ruskog vaterpolo kluba odlučili da mu produže ugovor. Ta vest je oduševila Nikolu, a još jednoj godini života u Moskvi najviše su se obradovale njegove ćerkice Nina i Tea, kao i supruga Ana Kokić.

Vaterpolo klub Dinamo iz Moskve osvojio je pre nekoliko nedelja prvo mesto u ruskom šampionatu, a veliku zaslugu za taj uspeh pripisan je i našem vaterpolisti Nikoli Rađenu.

 - Ceo tim je od samog starta odlično prihvatio Nikolin dolazak prošle godine. Super su se slagali sa njim i svi su oduševljeni odlukom da mu se produži ugovor na godinu dana. Nikola nije krio sreću zbog te odluke Dinama, pa je odmah javio Ani da će još godinu dana, od naredne sezone, boraviti u Rusiji - otkriva izvor za „Alo!”.

Pevačica je, pored brojnih obaveza i nastupa koje je imala, svaki slobodan trenutak koristila da otputuje za Moskvu kod supruga, zajedno sa ćerkicama. S obzirom na to da je oduševljena ruskom prestonicom, ona je bila presrećna što će od septembra ponovo putovati za Moskvu.

- Ana je pre nekoliko nedelja snimila novu pesmu, a uskoro snima i spot za nju, pa će tokom leta biti i te kako vredna. Već je zakazala puno nastupa, a Nikola uskoro stiže u Beograd kako bi se posvetio pripremama za vaterpolo kamp u Vrnjačkoj Banji. Sve u svemu, njihovo leto će biti radno, a od septembra će napraviti malu pauzu kako bi svi zajedno otputovali u Moskvu, gde će pre Nikolinih obaveza u klubu uživati u obilascima grada, ići na izlete i posetiti veliki broj ruskih znamenitosti. Imaju plan da tada otputuju do Sankt Peterburga, jer je Ana oduvek imala želju da vidi kako izgleda jedan od najlepših gradova u Rusiji - kaže naš izvor.

Pevačica je nedavno za magazin VIP ispričala da joj se život u Moskvi veoma dopada, ali da se njen suprug Nikola i ona slabo druže sa tamošnjim ljudima.

Ana Kokić

Alo/Mirko Tabašević

Ana Kokić, Foto: Alo/Mirko Tabašević

- Uglavnom u Moskvu odlazim sa ćerkicama i trudimo se da nas četvoro provedemo što više vremena zajedno. Nikola dva puta dnevno trenira, tako da je on više u komunikaciji sa svojim saigračima, a kada smo svi na okupu, slabo se družimo sa ostalim ljudima. Naravno, ja svaki slobodan trenutak u Moskvi koristim da obiđem što više znamenitosti - rekla je Ana za VIP.

Nisam oduševljena ruskom muzikom

Pop zvezda Ana Kokić otkrila je da prati rad kolega iz Rusije, ali da nije oduševljena njihovim radom.

- Oni dosta prate svetske trendove, kao i mi. Ne mogu sad da kažem da sam nešto preterano oduševljena. Muzika kao muzika. S druge strane, meni najviše prija grčka muzika, iako ne razumem ni reč. Njihova emocija i način na koji pevaju me ostavljaju bez teksta - rekla je Ana nedavno za magazin VIP.