Jelena Vučković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, priznala je da se viđala sa bivšim vaterpolistom Nikolom Rađenom, dok je on bio u braku sa njenom koleginicom Anom Kokić. 

- Nismo bili u vezi - prvo je rekla Jelena, pa precizirala da je to bila "neka šema".

- Poljubili smo se, jesmo - priznala je pevačica, pa pojasnila gde su se viđali.

- Nikola Rađen, zanimljivo. Bila sam slobodna djevojka, dosta sam pevala, radila, bila poznata i sad sam hvala bogu. Na moj nastup su dolazili razni muškarci, lepi, zgodni, pa i sportisti i kolege pevači. Ali, volela bi da to pitate njega, eto pošto se povela ta priča i zvali su me novinari, ne znam odakle ta priča - navela je Jelena.

PEVAČICA IMALA AFERU SA OŽENJENIM RAĐENOM Otkriveni svi detalji, evo kada se to desilo

Foto: Printscreen/instagram

 

Potom je dodala da je Rađena upoznala na jednom od svojih nastupa:

- On je jako voleo da sluša kako pevam. Ja sam bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, ali bih volela da sve pitate njega, nije sad do mene da ja pričam o tome.

Ovo je misteriozni muž Jelene Vučković, krije ga ko zmija noge

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka, svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti i o njemu skoro nikada ne govori.

Naime, ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

Na kraju je decidirano rekla da to što se pre tri godine pisalo da je ona rasturila brak Nikoli i Ani, nije tačno.

- Niti sam ja nekome rasturila, kako se pisalo... Pre jedno tri godine se povela priča kao iz vedra neba, Jelena Vučković rasturila brak Ani i Rađenu, ja sam se tu začudila... On jue dolazio na moje nastupe - zaključila je za Hajp Jelena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading